Рецепт Буряковий хумус фото

Буряковий хумус
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Буряк , Овочі
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Фуршет
Гумус
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Приголомшлива холодна закуска для всіх любителів овочів представлена ​​вашій увазі. Я навчу вас готувати буряковий хумус, - ароматний, яскравий і нереально смачний. Рекомендую на замітку!

Опис приготування:

Основою оригінального хумус будуть запечені буряк і часник. Додайте трохи тахини, лимонного соку, рослинної олії, і ви отримаєте приголомшливу закуску. Вона прекрасно підійде навіть для святкового столу або фуршету, наприклад. Хоча б раз точно варто повторити цей рецепт в домашніх умовах.

  • Буряк - 450 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лимон - 1 штука
  • Taxini - 1/2 склянки
  • Сіль і рослинне масло - За смаком
буряковий хумус - фото крок 1
1. Вимийте буряк, обсушити, збризніть маслом і загорніть у фольгу. В окремий конвертик викладіть часник. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте до м'якості 45-55 хвилин буряк і хвилин 20 - часник.
буряковий хумус - фото крок 2
2. Остудіть і очистіть готову буряк.
буряковий хумус - фото крок 3
3. Викладіть в блендер разом з часником.
буряковий хумус - фото крок 4
4. Додайте сік лимона, тахини і трохи рослинного масла.
буряковий хумус - фото крок 5
5. Посоліть за смаком і подрібніть все до однорідності.
буряковий хумус - фото крок 6
6. Перед подачею можна доповнити зеленню або спеціями. Приголомшливий буряковий хумус готовий!
Смачного!

Схожі рецепти