Рецепт Бурякова паста фото

Бурякова паста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Сьогодні пропоную вам приготувати домашню пасту незвичайного рожевого кольору! Для цього ми будемо використовувати буряк. Паста виходить м'якою, смачною і ситної.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати бурякову пасту. Борошно для цього рецепта краще брати спеціальну, з твердих сортів пшениці, з позначкою"семоліна" . Якщо ви хочете приготувати пасту запас, то залиште її підсихати 2 дня, а потім зберігайте в морозильній камері. Її можна використовувати як самостійну страву, або додавати в супи.

  • Борошно - 300 грам
  • Масло рослинне - 20 грам
  • Вода - 60 грам
  • Буряк - 70 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
бурякова паста - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
бурякова паста - фото крок 2
Буряк очистіть, наріжте на великі шматочки і відваріть півгодини в киплячій воді.
бурякова паста - фото крок 3
У блендері подрібніть буряк, сіль, масло і воду до однорідної консистенції. Влийте це пюре в борошно.
бурякова паста - фото крок 4
Замісити однорідне тісто. Загорніть його в плівку і залиште на півгодини при кімнатній температурі.
бурякова паста - фото крок 5
Розкачайте тісто в 3-4 мм. Товщиною.
бурякова паста - фото крок 6
Поверніть тісто в рулет, наріжте на широкі смуги.
бурякова паста - фото крок 7
Розгорніть рулетики. Відваріть локшину в киплячій підсоленій воді 10 хвилин.
бурякова паста - фото крок 8
Бурякова паста готова, смачного!

Схожі рецепти