Булгур з овочами
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт булгура з овочами! Це відмінний варіант обіду або вечері для всієї родини! Вас не залишить байдужими смак і аромат цього ситного і вишуканої страви! рекомендую!
Цей рецепт приготування булгура з овочами вам точно сподобається. Блюдо виходить ніжним на смак, дуже ситним і смачним. До того ж, воно дуже корисне. Якщо подавати без м'яса, отримаєте цілком дієтичне блюдо!
- Манна крупа - 2 склянки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Перець солодкий - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 пучок
- Перець чилі - 1 Чайна ложка
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Для початку все овочі помиємо і дрібно наріжемо. Викладаємо на деко папір для запікання, потім - овочеву суміш. Щедро посипаємо приправами, заливаємо лимонним соком і маслом. Перемішаємо ретельно - і відправимо в духовку запікатися. Перці повинні стати м'якими, цибуля - золотистим.
2. Тим часом відварити булгур, як зазначено на упаковці. Як звариться, всипаємо його до овочів на деко, щоб залишки води пішли, і крупа стала розсипчастою.
3. Вам залишилося тільки дістати готову страву з духовки, перемішати і подати до столу, щедро посипавши свіжою зеленню!