Рецепт Брокколі зі шпинатом фото

Брокколі зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Брокколі , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На цей раз я вирішила конкретно оздоровити свій раціон. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати брокколі зі шпинатом. Літо в розпалі, так що обов'язково будемо експериментувати з вітамінами!

Опис приготування:

Дане блюдо, звичайно, не можна назвати дієтичним. Воно, швидше, підходить з точки зору заміни м'яса. Як ви розумієте, мясозаменітелем будуть якраз брокколі. Ну і сир, звичайно, хоча в цій страві його трохи. Поживно і екологічно!

  • Брокколі - 500 грам
  • Шпинат - 1-2 Пучков
  • Макарони - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3-4 штук
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
брокколі зі шпинатом - фото крок 1
Промиваю брокколі. Закидаю її в каструлю з водою і ставлю на плиту. Варю до напівготовності або близько того. На сусідній конфорці варю макарошки. Поки суть та діло, нарубаю цибулю і часник. На розпеченій сковорідці обсмажити ріпчасту цибулю.
брокколі зі шпинатом - фото крок 2
Промиваю листя шпинату. Відрізаю від стеблинок темні або мляві кінчики. Нарізаю шпинат на дрібні смужки. Беру твердий сир, натираю його на тертці.
брокколі зі шпинатом - фото крок 3
Напівготову відварену брокколі перекладаю в сковороду до обсмаженої цибулі. Всипаю туди нарізану або натерту часник і нарізану шпинат. Висипаю баночку горошку до овочів, попередньо злив рідина. Обсмажую всі інгредієнти на середньому вогні протягом 5 хвилин.
брокколі зі шпинатом - фото крок 4
Відварені макарони скидаю в сковороду разом з натертим сиром. Обсмажую ще хвилини 3. За цей час всі встигає взаімопропітаться. Подаю на стіл в гарячому вигляді з листком свіжого шпинату на додаток до тушкованого. Смачного!

Схожі рецепти