Борщ зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами дуже цікавий варіант, як приготувати борщ зі шпинатом. На відміну від класичного варіанта зі щавлем, він виходить більш нейтральним за смаком і досить апетитним.
1. М'ясо вимийте і викладіть в каструлю з чистою водою.
2. Надішліть на вогонь, доведіть до кипіння. Знімайте піну і варіть бульйон до м'якості м'яса. У каструлю викладіть лавровий лист, при бажанні додайте запашний перець, коріння і овочі для більш ароматного бульйону.
3. Картопля вимийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками або брусочками.
4. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою. Використовувати у цій простому рецептом борщу зі шпинатом можна також солодкий перець, селера та інші овочі за смаком.
5. На сковороді розігрійте олію і обсмажте трохи цибулю з морквою.
6. Бульйон процідіть і поставте назад на вогонь.
7. Викладіть в каструлю картоплю, обсмажені овочі і нарізане невеликими шматочками м'ясо. Додайте за смаком сіль.
8. Для 5-7 хвилин до готовності картоплі викладіть вимитий і трохи подрібнений шпинат.
9. Яйця вбийте в невелику мисочку і з дрібкою солі збийте вінчиком або виделкою.
10. Влийте тонкою цівкою в каструлю яйця, постійно помішуючи (щоб утворилася воронка).
11. Проваріть ще буквально пару хвилин - і зніміть з вогню. Ось такий простий варіант, як приготувати борщ зі шпинатом. Щоб надати йому більш насичений колір, можна додати трохи томатної пасти.
Смачного!
- Картопля - 5-6 штук
- М'ясо - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Шпинат - 1 пучок
- Яйце - 2-3 штук
2. Надішліть на вогонь, доведіть до кипіння. Знімайте піну і варіть бульйон до м'якості м'яса. У каструлю викладіть лавровий лист, при бажанні додайте запашний перець, коріння і овочі для більш ароматного бульйону.
3. Картопля вимийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками або брусочками.
4. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою. Використовувати у цій простому рецептом борщу зі шпинатом можна також солодкий перець, селера та інші овочі за смаком.
5. На сковороді розігрійте олію і обсмажте трохи цибулю з морквою.
6. Бульйон процідіть і поставте назад на вогонь.
7. Викладіть в каструлю картоплю, обсмажені овочі і нарізане невеликими шматочками м'ясо. Додайте за смаком сіль.
8. Для 5-7 хвилин до готовності картоплі викладіть вимитий і трохи подрібнений шпинат.
9. Яйця вбийте в невелику мисочку і з дрібкою солі збийте вінчиком або виделкою.
10. Влийте тонкою цівкою в каструлю яйця, постійно помішуючи (щоб утворилася воронка).
11. Проваріть ще буквально пару хвилин - і зніміть з вогню. Ось такий простий варіант, як приготувати борщ зі шпинатом. Щоб надати йому більш насичений колір, можна додати трохи томатної пасти.
Смачного!