Рецепт Болонський соус фото

Болонський соус
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю, На сніданок
Соуси, До м'яса

Рецепт приготування Болонського соусу.

Кількість порцій: 10-12
  • Цибуля - 2 штуки (великі, дрібно нашаткувати)
  • Фарш із яловичини - 1 кілограм
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Консервовані помідори - 500 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
болонський соус - фото крок 1
У глибокій сковороді нагрійте масло. Додайте цибулю, лавровий лист і обсмажують на середньому вогні протягом 2 хвилин.
болонський соус - фото крок 2
Додайте фарш і помішуючи готуйте поки фарш не буде готовий (приблизно 5 хвилин).
болонський соус - фото крок 3
Додайте консервовані помідори і томатну пасту. Добре перемішайте і готуйте під кришкою протягом 10 хвилин на слабкому вогні.
болонський соус - фото крок 4
Соус готовий. Смачного.

Схожі рецепти