Болонський соус
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Болонського соусу.
Кількість порцій: 10-12
- Цибуля - 2 штуки (великі, дрібно нашаткувати)
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Лавровий лист - 2 штуки
- Консервовані помідори - 500 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
У глибокій сковороді нагрійте масло. Додайте цибулю, лавровий лист і обсмажують на середньому вогні протягом 2 хвилин.
Додайте фарш і помішуючи готуйте поки фарш не буде готовий (приблизно 5 хвилин).
Додайте консервовані помідори і томатну пасту. Добре перемішайте і готуйте під кришкою протягом 10 хвилин на слабкому вогні.
Соус готовий. Смачного.