Рецепт Биточки по-селянски фото

Биточки по-селянски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це універсальне блюдо, яке можна приготувати для всієї родини на ситний обід або вечерю. Простий рецепт биточків по-селянськи обов'язково припаде до смаку всім, хто його повторить.

Опис приготування:

1. Щоб приготувати биточки по-селянськи в домашніх умовах для початку необхідно очистити і нарізати невеликими кубиками цибулину.

2. Помідори вимити, ошпарити окропом і очистити від шкірки. Розрізати на 4-6 частин.

3. Солодкий перець (краще брати різних кольорів) вимити, очистити від насіння і хвостиків і нарізати великими кубиками або соломкою.

4. На сковороду з високими бортами або в сотейник налити трохи рослинного масла і відправити туди цибулю.

5. Часник очистити і видавити через прес. Додати до підсмаженої цибулі.

6. Слідом за часником відправити перець і помідори. Посолити і поперчити за смаком, додати сушені трави для додаткового аромату.

7. Тим часом порубати на дрібні шматочки м'ясо або пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати яйце, панірувальні сухарі або розмочений шматочок хліба, посолити і поперчити за смаком.

8. Сформувати биточки і викласти в сотейник до овочів. Влити бульйон і тушкувати на повільному вогні до готовності.

Ще один варіант, як зробити биточки по-селянськи - це додати картоплю.

Готову страву подавати до столу гарячим, при бажанні присипавши свіжою зеленню.

  • М'ясо - 350 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідор - 3-4 штук
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
  • Бульйон - 150 мілілітрів
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сушені трави - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Щоб приготувати биточки по-селянськи в домашніх умовах для початку необхідно очистити і нарізати невеликими кубиками цибулину.

2. Помідори вимити, ошпарити окропом і очистити від шкірки. Розрізати на 4-6 частин.

3. Солодкий перець (краще брати різних кольорів) вимити, очистити від насіння і хвостиків і нарізати великими кубиками або соломкою.

4. На сковороду з високими бортами або в сотейник налити трохи рослинного масла і відправити туди цибулю.

5. Часник очистити і видавити через прес. Додати до підсмаженої цибулі.

6. Слідом за часником відправити перець і помідори. Посолити і поперчити за смаком, додати сушені трави для додаткового аромату.

7. Тим часом порубати на дрібні шматочки м'ясо або пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати яйце, панірувальні сухарі або розмочений шматочок хліба, посолити і поперчити за смаком.

8. Сформувати биточки і викласти в сотейник до овочів. Влити бульйон і тушкувати на повільному вогні до готовності.

Ще один варіант, як зробити биточки по-селянськи - це додати картоплю.

Готову страву подавати до столу гарячим, при бажанні присипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти