Биточки по-Кишинівський
(покроковий рецепт з фото)
Биточки по-Кишинівський - блюдо молдавської кухні. Приготовані за цим рецептом биточки виходять дуже соковитими. Готувати їх просто, а блюдо можна подати як на обід або вечерю, так і на свято.
Биточки по-Кишинівський готуйте так: свинину пропустіть через м'ясорубку, додайте сіль, перець і яйце. Добре перемішайте, сформуйте биточки і поставте їх в холодильник на 20 хвилин. Потім обваляйте в борошні, занурте у збите яйце і обсмажте з двох сторін на сковороді. Подайте зі свіжими овочами і листям салату. Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте сіль, перець і яйце. Добре перемішайте.
З фаршу сформуйте биточки і поставте в холодильник на 20 хвилин.
В цей час підготуйте все для смаження. Збийте яйце з дрібкою солі і молоком, насипте в тарілочку борошно, а на сковороді розігрійте олію. Кожен биток обваляйте в борошні і занурте в яйце.
Потім обсмажте з двох сторін на сковороді. Подайте зі свіжими овочами і листям салату.