Рецепт Биточки по-Кишинівський фото

Биточки по-Кишинівський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Биточки по-Кишинівський - блюдо молдавської кухні. Приготовані за цим рецептом биточки виходять дуже соковитими. Готувати їх просто, а блюдо можна подати як на обід або вечерю, так і на свято.

Биточки по-Кишинівський готуйте так: свинину пропустіть через м'ясорубку, додайте сіль, перець і яйце. Добре перемішайте, сформуйте биточки і поставте їх в холодильник на 20 хвилин. Потім обваляйте в борошні, занурте у збите яйце і обсмажте з двох сторін на сковороді. Подайте зі свіжими овочами і листям салату. Смачного!

  • Свинина - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль, перець - За смаком
биточки по-Кишинівський - фото крок 1
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте сіль, перець і яйце. Добре перемішайте.
биточки по-Кишинівський - фото крок 2
З фаршу сформуйте биточки і поставте в холодильник на 20 хвилин.
биточки по-Кишинівський - фото крок 3
В цей час підготуйте все для смаження. Збийте яйце з дрібкою солі і молоком, насипте в тарілочку борошно, а на сковороді розігрійте олію. Кожен биток обваляйте в борошні і занурте в яйце.
биточки по-Кишинівський - фото крок 4
Потім обсмажте з двох сторін на сковороді. Подайте зі свіжими овочами і листям салату.

Схожі рецепти