Бігус з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Класичне блюдо з капусти слов'янської і прибалтійської кухні. З чим його тільки не готують… Пропоную спробувати бігос з м'ясом - це і ситно, і корисно, і смачно!
Варіантів приготування Бігус існує безліч. Один з них я представляю вашій увазі. Рецепт приготування Бігус з м'ясом досить простий. У нашій родині такий варіант цієї страви особливо добре з'їдається взимку. Поєднання квашеної і свіжої капусти надає Бігус особливий смак. Пропорції квашеної і свіжої капусти ви зможете змінювати на свій смак і бажанням. У моєму варіанті в квашеній капусті було досить моркви, тому я її не додавала. І ще - час готування залежить від того, яке м'ясо ви вибрали. Свинина і курка готуються значно швидше яловичини. Як ви бачите - приготувати бігус з м'ясом в домашніх умовах зовсім неважко, ви з легкістю впораєтеся з цим. Бажаю вам удачі і смачного Бігус!
- М'ясо - 500 грам (будь-який - свинина, яловичина, баранина)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Капуста свіжа - 500 грам
- Капуста квашена - 1 кілограм
- Картопля - 3-4 штук
- Масло рослинне - 100-150 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 3-4 Щепоток