Біфштекс з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, печінку корисна в будь-якому вигляді. Одним з незвичайних рецептів є класичний рецепт бефштекса з печінки. Щоб котлетки вийшли ніжними і м'якими, потрібно знати деякі секрети.
Якщо у вас є шматочок печінки (не має значення, який), ви можете менше ніж за годину приготувати біфштекс з печінки в домашніх умовах. Навіть ті, хто не любить печінку, зазвичай залишаються в захваті від смаку котлет!
- Печінка - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Манька - 30 грам
- Сухарі - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 30 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
1. Кожна господиня готує страви з печінки. Більш того, у багатьох в арсеналі є фірмові рецепти. Таким поділюся з Вами і я. У нашій родині біфштекс з печінки в домашніх умовах - улюблена страва, яке і готується швидко, і має приголомшливі смаковими властивостями.
2. Поки в блендері подрібнюється печінку, обсмажити цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
3. У подрібнену печінку всипаємо манку, додаємо яйце, сметану, сіль і перець, а також пересмажений цибулю.
4. Формуємо котлетки і кожну перед відправкою на сковороду обвалюють в сухарях. Смажимо біфштекси з двох сторін на слабкому вогні до золотистого кольору.
5. Форму робіть самі. Я, наприклад, зазвичай роблю їх плоскими як оладки, а під час смаження вони трохи піднімаються.
6. Поки смажаться біфштекси можна відварити на гарнір будь-яку кашу. Переважно всього - рис або картопляне пюре. Прикрасьте перед подачею зеленню петрушки і насолоджуйтеся приголомшливим смаком.