Рецепт Біфштекс з печінки фото

Біфштекс з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Як відомо, печінку корисна в будь-якому вигляді. Одним з незвичайних рецептів є класичний рецепт бефштекса з печінки. Щоб котлетки вийшли ніжними і м'якими, потрібно знати деякі секрети.

Якщо у вас є шматочок печінки (не має значення, який), ви можете менше ніж за годину приготувати біфштекс з печінки в домашніх умовах. Навіть ті, хто не любить печінку, зазвичай залишаються в захваті від смаку котлет!

  • Печінка - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Манька - 30 грам
  • Сухарі - 100 грам
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
біфштекс з печінки - фото крок 1
1. Кожна господиня готує страви з печінки. Більш того, у багатьох в арсеналі є фірмові рецепти. Таким поділюся з Вами і я. У нашій родині біфштекс з печінки в домашніх умовах - улюблена страва, яке і готується швидко, і має приголомшливі смаковими властивостями.
біфштекс з печінки - фото крок 2
2. Поки в блендері подрібнюється печінку, обсмажити цибулю до золотистого кольору на рослинній олії.
біфштекс з печінки - фото крок 3
3. У подрібнену печінку всипаємо манку, додаємо яйце, сметану, сіль і перець, а також пересмажений цибулю.
біфштекс з печінки - фото крок 4
4. Формуємо котлетки і кожну перед відправкою на сковороду обвалюють в сухарях. Смажимо біфштекси з двох сторін на слабкому вогні до золотистого кольору.
біфштекс з печінки - фото крок 5
5. Форму робіть самі. Я, наприклад, зазвичай роблю їх плоскими як оладки, а під час смаження вони трохи піднімаються.
біфштекс з печінки - фото крок 6
6. Поки смажаться біфштекси можна відварити на гарнір будь-яку кашу. Переважно всього - рис або картопляне пюре. Прикрасьте перед подачею зеленню петрушки і насолоджуйтеся приголомшливим смаком.

Схожі рецепти