Рецепт Біфштекс по-гамбурзьки фото

Біфштекс по-гамбурзьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яйця
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На основне блюдо хочу запропонувати вам приготувати дуже соковитий, ніжний і апетитний біфштекс по-гамбурзьки з смаженим яйцем.

Опис приготування:

Рецепт приготування біфштекса по-гамбурзьки передбачає використання рубаного м'яса. Іноді зустрічається варіант з цільної вирізки, але найчастіше яловичину пропускають через м'ясорубку. Але про все по порядку.

1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте шматочками м'ясо.

2. Очистіть цибулю і часник.

3. Подрібніть трохи свіжої зелені (петрушка, кріп).

4. Пропустіть все через м'ясорубку і викладіть в глибоку миску.

5. Додайте сіль, зелень, перець і яйце. Перемішайте до однорідності.

6. Часом в цей простий рецепт біфштекса по-гамбурзьки додають хліб, попередньо замочений в молоці, але я не рекомендую цього робити.

7. Сформуйте невеликі"котлетки" і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

8. Обсмажте бішфтекси з двох сторін до рум'яної скоринки.

9. На окрему сковороду акуратно розбийте яйця і смажте яєчню. Дуже зручно використовувати для цього виїмки, щоб вони були відповідного розміру.

10. От і все, біфштекс по-гамбурзьки в домашніх умовах можна подавати до столу. Доповніть за смаком гарніром, соусом або овочами.

Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Яйце - 6-8 штук(+ 1 в фарш)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Зелень - 1 щіпка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Рецепт приготування біфштекса по-гамбурзьки передбачає використання рубаного м'яса. Іноді зустрічається варіант з цільної вирізки, але найчастіше яловичину пропускають через м'ясорубку. Але про все по порядку.

1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте шматочками м'ясо.

2. Очистіть цибулю і часник.

3. Подрібніть трохи свіжої зелені (петрушка, кріп).

4. Пропустіть все через м'ясорубку і викладіть в глибоку миску.

5. Додайте сіль, зелень, перець і яйце. Перемішайте до однорідності.

6. Часом в цей простий рецепт біфштекса по-гамбурзьки додають хліб, попередньо замочений в молоці, але я не рекомендую цього робити.

7. Сформуйте невеликі"котлетки" і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

8. Обсмажте бішфтекси з двох сторін до рум'яної скоринки.

9. На окрему сковороду акуратно розбийте яйця і смажте яєчню. Дуже зручно використовувати для цього виїмки, щоб вони були відповідного розміру.

10. От і все, біфштекс по-гамбурзьки в домашніх умовах можна подавати до столу. Доповніть за смаком гарніром, соусом або овочами.

Смачного!

Схожі рецепти