Біфштекс по-гамбурзьки
(покроковий рецепт з фото)
На основне блюдо хочу запропонувати вам приготувати дуже соковитий, ніжний і апетитний біфштекс по-гамбурзьки з смаженим яйцем.
Рецепт приготування біфштекса по-гамбурзьки передбачає використання рубаного м'яса. Іноді зустрічається варіант з цільної вирізки, але найчастіше яловичину пропускають через м'ясорубку. Але про все по порядку.
1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте шматочками м'ясо.
2. Очистіть цибулю і часник.
3. Подрібніть трохи свіжої зелені (петрушка, кріп).
4. Пропустіть все через м'ясорубку і викладіть в глибоку миску.
5. Додайте сіль, зелень, перець і яйце. Перемішайте до однорідності.
6. Часом в цей простий рецепт біфштекса по-гамбурзьки додають хліб, попередньо замочений в молоці, але я не рекомендую цього робити.
7. Сформуйте невеликі "котлетки" і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
8. Обсмажте бішфтекси з двох сторін до рум'яної скоринки.
9. На окрему сковороду акуратно розбийте яйця і смажте яєчню. Дуже зручно використовувати для цього виїмки, щоб вони були відповідного розміру.
10. От і все, біфштекс по-гамбурзьки в домашніх умовах можна подавати до столу. Доповніть за смаком гарніром, соусом або овочами.
Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
- Яйце - 6-8 штук(+ 1 в фарш)
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Зелень - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте шматочками м'ясо.
2. Очистіть цибулю і часник.
3. Подрібніть трохи свіжої зелені (петрушка, кріп).
4. Пропустіть все через м'ясорубку і викладіть в глибоку миску.
5. Додайте сіль, зелень, перець і яйце. Перемішайте до однорідності.
6. Часом в цей простий рецепт біфштекса по-гамбурзьки додають хліб, попередньо замочений в молоці, але я не рекомендую цього робити.
7. Сформуйте невеликі "котлетки" і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
8. Обсмажте бішфтекси з двох сторін до рум'яної скоринки.
9. На окрему сковороду акуратно розбийте яйця і смажте яєчню. Дуже зручно використовувати для цього виїмки, щоб вони були відповідного розміру.
10. От і все, біфштекс по-гамбурзьки в домашніх умовах можна подавати до столу. Доповніть за смаком гарніром, соусом або овочами.
Смачного!