Бажання з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Запечене м'ясо завжди відмінно виглядає на святковому столі. Його дуже приємно поставити в центрі столу. А якщо ще приготувати його з овочевою начинкою, то страва не залишиться непоміченим.
Це ошатне і святкове блюдо, яке повинно стояти на чолі столу. Кількість спецій ви можете регулювати, змінювати по своїх смаках і перевагах. М'ясо і овочі відмінно просочуються ароматами один одного. Дуже смачно!
- Свинина - 2 кілограма (карбонат)
- Спеції - За смаком (паприка, зіра, шафран, мелений перець)
- Сіль - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штуки
- Морква - 1 штук
- Часник - 4-6 зубчиків
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 100 грам

Змішайте всі необхідні спеції.

Шматок м'яса розрізати уздовж не до кінця, а так, щоб вийшла книжка. Натріть м'ясо з усіх боків спеціями і подрібненим часником.

На одній з половинок розкладіть нарізані цибулю і моркву.

Потім викладіть помідори і посипте все тертим сиром.

Закрийте другою половиною. Загорніть м'ясо у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 220 градусів на 2 годину.

Готове м'ясо в гарячому вигляді подаємо до столу.
Смачного!
Смачного!