Рецепт Бажання в аерогрилі фото

Бажання в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Гарячі страви , Бажання
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Соковитою, ароматної, ідеально приготовленої виходить буженина в аерогрилі в домашніх умовах. Хочете побалувати себе і близьких таким ласощами? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

В рецепт приготування буженини в аерогрилі можна використовувати абсолютно будь-яке м'ясо (в даному випадку використовується нога козулі). Спеції можна доповнити гострим соусом, гірчицею, а також овочами за смаком.

  • М'ясо - 1-1.5 кілограма
  • Часник - 10-15 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
бажання в аерогрилі - фото крок 1
1. У невеликій мисці з'єднати сіль, перець, спеції для м'яса (готові набори або улюблені). При бажанні можна додати 1-2 лаврові листочки. Додати оливкове масло і все ретельно перемішати.
бажання в аерогрилі - фото крок 2
2. Очистити часник і пропустити через прес (можна натерти на тертці) і додати до спецій. В рецепт приготування буженини в аерогрилі можна використовувати і менша кількість часнику при бажанні. Приготовану заправку потрібно залишити на 10-15 хвилин.
бажання в аерогрилі - фото крок 3
3. Тим часом можна зайнятися морквою і другою половиною часнику. Очищену і вимиту моркву нарізати тонкими брусочками, часник - polovinkami.
бажання в аерогрилі - фото крок 4
4. Шматочок м'яса вимити, просушити і зробити ножем невеликі надрізи по всій поверхні. Натерти з усіх боків спеціями.
бажання в аерогрилі - фото крок 5
5. Отримані отвори заповнити часником і морквою.
бажання в аерогрилі - фото крок 6
6. Нашпиговане м'ясо перекласти на лист фольги і щільно загорнути так, щоб не витікав сік. На решітку викласти м'ясо і запікати в аерогрилі від 90 до 120 хвилин, в залежності від розміру шматочка.
бажання в аерогрилі - фото крок 7
7. Коли буженина в аерогрилі в домашніх умовах готова, її краще залишити в фользі ще на 20 хвилин, а потім розкривати і подавати до столу.

Схожі рецепти