Бажання в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Соковитою, ароматної, ідеально приготовленої виходить буженина в аерогрилі в домашніх умовах. Хочете побалувати себе і близьких таким ласощами? Тоді запам'ятовуйте рецепт.
В рецепт приготування буженини в аерогрилі можна використовувати абсолютно будь-яке м'ясо (в даному випадку використовується нога козулі). Спеції можна доповнити гострим соусом, гірчицею, а також овочами за смаком.
- М'ясо - 1-1.5 кілограма
- Часник - 10-15 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка

1. У невеликій мисці з'єднати сіль, перець, спеції для м'яса (готові набори або улюблені). При бажанні можна додати 1-2 лаврові листочки. Додати оливкове масло і все ретельно перемішати.

2. Очистити часник і пропустити через прес (можна натерти на тертці) і додати до спецій. В рецепт приготування буженини в аерогрилі можна використовувати і менша кількість часнику при бажанні. Приготовану заправку потрібно залишити на 10-15 хвилин.

3. Тим часом можна зайнятися морквою і другою половиною часнику. Очищену і вимиту моркву нарізати тонкими брусочками, часник - polovinkami.

4. Шматочок м'яса вимити, просушити і зробити ножем невеликі надрізи по всій поверхні. Натерти з усіх боків спеціями.

5. Отримані отвори заповнити часником і морквою.

6. Нашпиговане м'ясо перекласти на лист фольги і щільно загорнути так, щоб не витікав сік. На решітку викласти м'ясо і запікати в аерогрилі від 90 до 120 хвилин, в залежності від розміру шматочка.

7. Коли буженина в аерогрилі в домашніх умовах готова, її краще залишити в фользі ще на 20 хвилин, а потім розкривати і подавати до столу.