Рецепт Баранина з помідорами фото

Баранина з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Помідор, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Баранина з помідорами - відмінне м'ясне блюдо для особливого вечері. Головне - свіжа і якісна баранина. Готується воно близько години. Баранина виходить м'яка, ніжна, соковита і ароматна. Спробуйте!

Баранину з помідорами можна приготувати за дуже простим рецептом. В ньому - мінімум інгредієнтів. Та й робити чогось особливого не треба. За таким рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо. Зелень підбирайте сезонну, її можна додавати багато. Цибуля, часник, а також гострий перець додавайте до смаку. Те ж можна сказати і про спеції. Що стосується помідорів, то свіжі можна замінити на 300 грам густий томатної пасти або помідорів у власному соку (консервованих шматочками або цілком).

Як приготувати баранину з помідорами?

1. Очистіть цибулину і часник. Лук наріжте невеликими кубиками, часник нарубати. У сковороді на прогрітому рослинному маслі обсмажте цибулю, через пару хвилинок додайте до нього часник. Смажте до м'якості, помішуючи.

2. Баранину промийте, наріжте шматочками і додайте до цибулі з часником. Додати сіль, поперчіть і обсмажте протягом 5-7 хвилин, помішуючи.

3. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і опустіть на пару хвилин в окріп. Зніміть шкірку і подрібнити блендером. Можна використовувати і консервовані помідори без шкірки у власному соку.

4. Додайте помідори до м'яса, перемішайте і тушьте на середньому вогні протягом 30-40 хвилин.

5. Зелень промийте і дрібно нарубати. Додайте до м'яса в самому кінці його приготування.

Баранина з помідорами готова! Подавайте з улюбленим гарніром - картоплею, овочами.

Смачного!

  • Баранина - 500 грам
  • Помідори - 300 грам (свіжі або консервовані у власному соку)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
Баранину з помідорами можна приготувати за дуже простим рецептом. В ньому - мінімум інгредієнтів. Та й робити чогось особливого не треба. За таким рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо. Зелень підбирайте сезонну, її можна додавати багато. Цибуля, часник, а також гострий перець додавайте до смаку. Те ж можна сказати і про спеції. Що стосується помідорів, то свіжі можна замінити на 300 грам густий томатної пасти або помідорів у власному соку (консервованих шматочками або цілком).

Як приготувати баранину з помідорами?

1. Очистіть цибулину і часник. Лук наріжте невеликими кубиками, часник нарубати. У сковороді на прогрітому рослинному маслі обсмажте цибулю, через пару хвилинок додайте до нього часник. Смажте до м'якості, помішуючи.

2. Баранину промийте, наріжте шматочками і додайте до цибулі з часником. Додати сіль, поперчіть і обсмажте протягом 5-7 хвилин, помішуючи.

3. Помідори промийте, виріжте плодоніжки і опустіть на пару хвилин в окріп. Зніміть шкірку і подрібнити блендером. Можна використовувати і консервовані помідори без шкірки у власному соку.

4. Додайте помідори до м'яса, перемішайте і тушьте на середньому вогні протягом 30-40 хвилин.

5. Зелень промийте і дрібно нарубати. Додайте до м'яса в самому кінці його приготування.

Баранина з помідорами готова! Подавайте з улюбленим гарніром - картоплею, овочами.

Смачного!

Схожі рецепти