Баклажани по-кубанськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і незвичайне блюдо - баклажани по-кубанських в домашніх умовах. Спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом і не пошкодуєте. Навіть до святкового столу вони підійдуть найкращим чином.
Особливо в літній час я часто готую баклажани по-кубанських в домашніх умовах. Люблю дуже це блюдо, особливо приготоване за цим рецептом. Як відомо, способів приготування досить, але домашнім подобаються саме такі баклажани.
- Баклажан - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль, перець і зелень - За смаком
1. Набір продуктів для приготування цієї страви мінімальний. Баклажани краще брати середнього розміру.
2. Овочі нарізаємо кільцями. Почніть з баклажанів: для початку наріжте їх посоліть і залиште на деякий час, щоб пішла гіркота.
3. Помідори також нарізаємо і відправляємо на сковороду смажиться до готовності. Готуйте їх на слабкому вогні, щоб уникнути пригорання.
4. Наступний етап - промінь порт. Його також доводимо до готовності і знімаємо з вогню.
5. Ну, і в самому кінці смажимо баклажани. Краще не розрізати їх на половинки, а смажити кільцями, але це на ваш смак. Я роблю завжди по-різному.
6. Тепер найважливіший етап - сервіровка страви. Першим шаром кладемо баклажан, зверху притрушуємо часником, потім помідори з цибулею і в завершенні - зелень.