Aising
(покроковий рецепт з фото)
Айсінг в перекладі з англійської - глазур. Саме з Англії до нас прийшов рецепт простого і такого красивого декору. Айсінг ідеально підійде для прикраси пряників або домашнього печива.
Aising - дуже проста глазур, але з її допомогою можна творити справжні шедеври. Я прикрашаю таким декором пряникові будиночки і роблю ажурні фігурки для тортів. Ділюся рецептом, як приготувати Айсінг просто і легко. Готуватися Айсінг на основі білка і цукрової пудри. Я використовувала одне яйце і 200 грам пудри, але іноді пудри йде більше або трохи менше, в залежності від розміру яйця. Айсінг можна підфарбувати різнокольоровими харчовими барвниками і робити справжні картини на тортах.
- Яйце - 1 штука (білок)
- Цукрова пудра - 220 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Відокремте білок від жовтка. Білок вбийте в легку піну.
В піну додайте лимонний сік і ложку цукрової пудри.
Продовжуйте збивати, поступово додаючи цукрову пудру. За консистенцією Айсінг повинен вийти дуже густим, зі стійкими піками.
Перекладіть Айсінг в пакет або кондитерський мішок, зробіть невеликий надріз і творіть.