Рецепт Aising фото

Aising
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Яйця , Цукор , Цукрова пудра , Яєчний білок
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Айсінг в перекладі з англійської - глазур. Саме з Англії до нас прийшов рецепт простого і такого красивого декору. Айсінг ідеально підійде для прикраси пряників або домашнього печива.

Опис приготування:

Aising - дуже проста глазур, але з її допомогою можна творити справжні шедеври. Я прикрашаю таким декором пряникові будиночки і роблю ажурні фігурки для тортів. Ділюся рецептом, як приготувати Айсінг просто і легко. Готуватися Айсінг на основі білка і цукрової пудри. Я використовувала одне яйце і 200 грам пудри, але іноді пудри йде більше або трохи менше, в залежності від розміру яйця. Айсінг можна підфарбувати різнокольоровими харчовими барвниками і робити справжні картини на тортах.

  • Яйце - 1 штука (білок)
  • Цукрова пудра - 220 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Aising - фото крок 1
Відокремте білок від жовтка. Білок вбийте в легку піну.
Aising - фото крок 2
В піну додайте лимонний сік і ложку цукрової пудри.
Aising - фото крок 3
Продовжуйте збивати, поступово додаючи цукрову пудру. За консистенцією Айсінг повинен вийти дуже густим, зі стійкими піками.
Aising - фото крок 4
Перекладіть Айсінг в пакет або кондитерський мішок, зробіть невеликий надріз і творіть.

Схожі рецепти