Зрази з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите смачно поїсти, то сьогодні я пропоную вам приготувати чудові зрази з печінкою - блюдо з добре знайомим і улюбленим всіма нами смаком.
Для мене немає нічого кращого і смачніше, ніж картопелька в поєднанні з ароматною печінкою, а цей рецепт приготування зраз з печінкою якраз і поєднує в собі все те, що мені так подобається. Такі зрази виходять неймовірно ніжними з хрусткою скоринкою, як раз такі, які готувала мені в дитинстві моя бабуся. І якщо ви, як і я, любите приголомшливий смак справжньої домашньої кухні, то мій рецепт зраз з печінкою з фото допоможе вам приготувати смачний і ситний вечеря для всієї вашої сім'ї. Приступимо!
- Картопля - 600-700 грам
- Крупа манна - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Печінка куряча - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Бринза - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Картоплю чистимо і моєму, відварюємо до повної готовності в злегка підсоленій воді. Манну крупу так само варимо на воді, солимо за смаком.
З картоплі робимо пюре, додаємо охолоджену манку, яйце, при необхідності солимо, ретельно перемішуємо.
Печінка обсмажуємо на сковороді з нарізаною ріпчастою цибулею. Сіль не додаємо, так як в начинці буде бринза.
Перемішуємо обсмажену печінку з нарізаною кубиками бринзою.
З картопляного пюре робимо невелику коржик і в середину кладемо начинку, з'єднуємо краю коржі і формуємо котлетку.
Коли все зрази будуть сфорязикні, обсмажуємо їх з усіх боків на сковороді до золотистої скоринки.
Готові зрази подаємо зі сметаною або свіжими овочами. Приємного вам апетиту! !!