Рецепт Зрази з манки з м'ясом фото

Зрази з манки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Манька
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви надумали зробити зрази, вже розморозили фарш, а потім почали шукати, що немає картоплі, - не біда! Я вам розповім, як зробити зрази з манки з м'ясом! Виходить так смачно, що ви не пошкодуєте!

Опис приготування:

З радістю ділюся з вами незвичайним, але все ж простим рецептом зраз з манки з м'ясом. Взагалі, я раніше не розуміла різницю, думаючи, що зрази - це виключно практичний спосіб утилізації вчорашнього картопляного пюре. А ось і ні, зразами можна назвати, по суті, будь-які котлети з будь-якою начинкою. У цьому рецепті приготування зраз з манки з м'ясом, наприклад, начинка виходить просто чудовою, - соковитою, з ніжним вершковим смаком завдяки сиру. Так що спробуйте обов'язково, відмінне блюдо вийде!

  • Фарш - 800 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори черрі - 4 штуки (або 2 ст.Л. Томатної пасти)
  • Зелень - 1 штука(1 пучок)
  • Яйця - 6 штук
  • Манька - 1.5 склянки(1 склянка - для обсипання готових зраз, півсклянки - в начинку)
  • Спеції - За смаком
зрази з манки з м'ясом - фото крок 1
1. Заздалегідь відварити яйця круто. Залишимо остигати.
зрази з манки з м'ясом - фото крок 2
2. Фарш змішаємо з половиною склянки манки. Цибуля подрібнити за допомогою блендера в пюре, і теж додамо до фаршу. Сюди ж - крохмаль, сіль і спеції. Перемішаємо до однорідності.
зрази з манки з м'ясом - фото крок 3
3. Тепер приготуємо начинку. Подрібнимо в блендері для цього помідори, сир і зелень. Сюди ж - відварені яйця, порізані якнайменше. Ретельно перемішати, додамо спеції за смаком.
зрази з манки з м'ясом - фото крок 4
4. Вологими руками з фаршу робимо коржик, по центру поміщаємо начинку, і звертаємо края. Розкачуємо в руках так, щоб начинка була надійно всередині. Обваливаем в манке.
зрази з манки з м'ясом - фото крок 5
5. А тепер просто обсмажте зрази з двох сторін на слабкому вогні, і подавайте відразу ж з будь-яким гарніром!

Схожі рецепти