Зрази картопляні з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати зрази картопляні з м'ясом? Рекомендую для приготування тіста для зразів використовувати картоплю, відварений в мундирі. Він володіє відмінними клейкими властивостями і відмінно підходить.
Зрази картопляні з м'ясною начинкою можна готувати не тільки використовуючи м'ясо птиці, але і м'ясо яловичини, свинини. Начинку можна доповнити обсмаженими грибами. Так само добре з грибами буде поєднуватися копчений бекон. Пробуйте і експериментуйте!
- Картопля відварна в мундирі - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Відварене м'ясо птиці - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
Картопля, відварений в мундирі очистіть від шкірки.
Картопля натріть на крупній тертці.
Додайте сіль, борошно. Руками замісити однорідне тісто.
Отримаємо ось таке картопляне тісто.
Ріпчасту цибулю наріжте або подрібніть блендером.
Відварене м'ясо птиці подрібніть блендером.
Ріпчасту цибулю обсмажте на олії до рум'яності. Додайте цибулю до м'яса, посоліть і перемішайте.
Наберіть трохи картопляного тіста. На столі, припудрену борошном, сформуйте млинець.
Трохи м'ясної начинки наберіть і викладіть на картопляний млинець.
З'єднайте краю млинчика і сформуйте котлетку-зразу.
Так сформуйте все зрази.
Обсмажте зрази на рослинній олії з двох сторін.
Зрази можна подавати до столу. Додатково можна подати сметану.