Рецепт Зрази з капустою фото

Зрази з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі, Капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Зрази

Для тих, хто любить експериментувати на кухні, я пропоную дуже цікавий і незвичайний рецепт зраз з капустою. Це просте в приготуванні блюдо стане справжньою окрасою вашого столу.

Сьогодні я хотіла б розповісти вам, як приготувати смачні зрази з капустою - страва, яке нагадує мені чудові часи мого дитинства. Це досить просте в приготуванні і досить економічне блюдо, яке вразить вас своїм насиченим і яскравим смаком. У моїй родині такі зрази люблять абсолютно всі і дорослі, та діти, тому я готую їх дуже часто, тим більше що зробити їх дійсно легко і просто. Звичайно, ви можете привнести в це блюдо якісь свої зміни, адже в зраз найголовніше - це фантазія, а я розповім вам свій простий рецепт зраз з капустою, який я використовую найчастіше.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 0, 5 штуки
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - - За смаком
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Сухарі паніровочні - - За смаком
зрази з капустою - фото крок 1
Картоплю чистимо і відварюємо до повної готовності. Воду слід посолити, можна так само додати кілька лаврових листочків для аромату.
зрази з капустою - фото крок 2
Коли картопля буде готовий, зливаємо воду і робимо картопляне пюре. При бажанні можна додати спеції.
зрази з капустою - фото крок 3
Тепер необхідно дочекатися, поки пюре охолоне. У цей час можна приготувати начинку. Для цього обсмажуємо на рослинному маслі нашатковану капусту, ріпчаста цибуля, терту моркву і нарізану болгарський перець, в кінці обсмажування додаємо пару ложок томатної пасти, сіль і чорний мелений перець. Начинка готова, а в тепле пюре ми розбиваємо яйце і всипаємо 3 столові ложки борошна, ретельно перемішуємо.
зрази з капустою - фото крок 4
Тепер приступимо до ліплення зраз: руки змащуємо рослинним маслом і робимо з картопляного пюре невелику коржик, в центр коржі кладемо начинку, з'єднуємо краю і формуємо зразу.
зрази з капустою - фото крок 5
Тепер обвалюють зрази в панірувальних сухарях, так вони виходити ніжні всередині з хрусткою скоринкою. Замість панірувальних сухарів можна використовувати борошно.
зрази з капустою - фото крок 6
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому зрази з усіх боків до рум'яної скоринки.
зрази з капустою - фото крок 7
Готові зрази подаємо до столу зі сметаною або сметанним соусом. Приємного всім апетиту! !!

Схожі рецепти