Рецепт Зрази «Біловезькі» фото

Зрази «Біловезькі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча вирізка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Зрази

Зрази - це завжди відмінний вечерю чи обід! Блюдо з серії 2 в 1 - гарнір всередині. Вони гарні і до сімейної трапези, і до святкового столу! дивіться рецепт.

Раніше зрази у мене асоціювалися з грибною начинкою всередині. Однак, я вирішила поекспериментувати і приготувати соковиту начинку з шинки і зеленого горошку - вийшло дуже смачно! обов'язково спробуйте!

  • Свинина - 700 грам (антрекоти без кістки)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Шинка - 150 грам (варені kopchenaya)
  • Горошок зелений - 100 грам (заморозка)
  • Борошно пшеничне в / сорт - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 100 мілілітрів
  • Жовток - 1 штука
  • Масло топлене - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне в / сорт - 1 Склянка (для панірування)
  • Сухарі мелені - 2 склянки (для панірування, краще житні)
  • Яйця - 3 штуки (для панірування)
зрази
Для начинки дрібно наріжте цибулю і прогрійте його на топленому маслі до прозорості. Додайте кубики шинки і трохи обсмажте.
зрази
Викладіть заморожений горошок і прогрійте до відтавання і випаровування рідини.
зрази
Всипте борошно і прогрійте, помішуючи, з хвилину. Потім влийте бульйон і проваріть ще одну-дві хвилини до загустіння. Додайте сирий жовток, швидко перемішайте і дайте загуснути. Посоліть і поперчіть за смаком.
зрази
Трохи охолодіть начинку і додайте посічену зелень кропу і петрушки. Перемішайте.
зрази
Свинячі антрекоти без шкіри і кістки гарненько відбийте, обріжте всі сухожилля. Викладайте по ложці начинки і звертайте конвертиком.
зрази
Таким чином сформуйте все зрази.
зрази
Приготуйте панірувальну лінію, насипавши в зручні миски борошно, сухарі і збивши яйця з сіллю і перцем. Сухарі насипайте частинами, не всі відразу, інакше вони отмокнуть від яйця. Зрази обваляйте в борошні, потім занурте в яйце і запаніруйте в сухарях. Повторіть процедуру з яйцем і сухарями.
зрази
Смажте зрази в зручній глибокій сковороді, в полуфрітюре, до рум'яної скоринки.
Підсмажені зрази викладіть у форму для запікання і доведіть до готовності в прогрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
зрази
Подавати зрази можна просто з тертим хріном. Але для більшої автентичності я подала на гарнір картоплю з грибами. Смачного!

Схожі рецепти