Зрази «Біловезькі»
(покроковий рецепт з фото)
Зрази - це завжди відмінний вечерю чи обід! Блюдо з серії 2 в 1 - гарнір всередині. Вони гарні і до сімейної трапези, і до святкового столу! дивіться рецепт.
Раніше зрази у мене асоціювалися з грибною начинкою всередині. Однак, я вирішила поекспериментувати і приготувати соковиту начинку з шинки і зеленого горошку - вийшло дуже смачно! обов'язково спробуйте!
- Свинина - 700 грам (антрекоти без кістки)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Шинка - 150 грам (варені kopchenaya)
- Горошок зелений - 100 грам (заморозка)
- Борошно пшеничне в / сорт - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 100 мілілітрів
- Жовток - 1 штука
- Масло топлене - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне в / сорт - 1 Склянка (для панірування)
- Сухарі мелені - 2 склянки (для панірування, краще житні)
- Яйця - 3 штуки (для панірування)
Для начинки дрібно наріжте цибулю і прогрійте його на топленому маслі до прозорості. Додайте кубики шинки і трохи обсмажте.
Викладіть заморожений горошок і прогрійте до відтавання і випаровування рідини.
Всипте борошно і прогрійте, помішуючи, з хвилину. Потім влийте бульйон і проваріть ще одну-дві хвилини до загустіння. Додайте сирий жовток, швидко перемішайте і дайте загуснути. Посоліть і поперчіть за смаком.
Трохи охолодіть начинку і додайте посічену зелень кропу і петрушки. Перемішайте.
Свинячі антрекоти без шкіри і кістки гарненько відбийте, обріжте всі сухожилля. Викладайте по ложці начинки і звертайте конвертиком.
Таким чином сформуйте все зрази.
Приготуйте панірувальну лінію, насипавши в зручні миски борошно, сухарі і збивши яйця з сіллю і перцем. Сухарі насипайте частинами, не всі відразу, інакше вони отмокнуть від яйця. Зрази обваляйте в борошні, потім занурте в яйце і запаніруйте в сухарях. Повторіть процедуру з яйцем і сухарями.
Смажте зрази в зручній глибокій сковороді, в полуфрітюре, до рум'яної скоринки.
Підсмажені зрази викладіть у форму для запікання і доведіть до готовності в прогрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
Підсмажені зрази викладіть у форму для запікання і доведіть до готовності в прогрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
Подавати зрази можна просто з тертим хріном. Але для більшої автентичності я подала на гарнір картоплю з грибами. Смачного!