Зимовий салат з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Збирався готувати вечерю і заглянув в морозильну камеру, зовсім випадково знайшов там домашню ковбасу, про яку геть забув. Сьогодні розповім, як приготувати зиязикай салат з ковбасою.
Рецепт приготування такого салату незвичайний, але страва виходить поживним і ситним. Крім ковбаси, я використовую ще пасту твердих сортів, болгарський перець, рукколу і особливу заправку. Такий салат можна подати навіть без гарніру.
- Макаронні вироби - 250 грам
- Домашні ковбаски - 450 грам
- Моцарелла - 120 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Рукола - 400 грам
- Оливкова олія - 0, 25 склянки
- Червоний винний оцет - 0, 25 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Орегано - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. У чашу блендера додаю інгредієнти для соусу: оливкова олія, червоний винний оцет, 1 зубчик часнику, гірчицю, орегано, щіпку солі і меленого перцю.
2. Перемішую все інгредієнти, поки соус не придбає білий колір і не стане схожим на вершковий.
3. Пасту твердих сортів відварюю, потім відкидаю на друшляк і промиваю.
4. У мене домашні ковбаски, які обсмажую на сковороді, а потім нарізаю шматочками.
5. Мою перець, розрізаю його на 2 частини, вичищаю насіння і нарізаю тонкими скибочками, моцарелу нарізаю кубиком.
6. Рукколу промиваю під струменем проточної води і витираю серветками, рву її невеликими шматочками і перекладаю в миску. Додаю до рукола в миску ковбаски, перець болгарський і моцарелу.
7. Виливаю приготовлену раніше заправку в салат.
8. Додаю пасту до салату, перемішую.
9. Готовий салат подаю відразу ж після приготування, не наполягаю його. Смачного!