Зимовий пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.
Цей пиріг я люблю готувати взимку, особливо, коли трапляються періоди бюджетної кризи. Цей рецепт мене ніколи не підводив, випічка виходила відмінна, а чаювання - веселим.
Опис приготування:
Рецепт елегантного пирога з яблуками як не можна краще підійде для зиязиках свят. Цей дивовижний зиязикай пиріг виявиться у вас на столі завдяки нескладним маніпуляціям і досить простому підбору продуктів. Пиріг виходить надзвичайно смачним завдяки пухнастому тесту з приємною кислинкою і соковитою яблучної начинці. Приготування не потребує багато часу і особливих навичок. Спробуйте, залишитеся задоволені!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Яблуко - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця курячі - 5 штук
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Відокремте жовток від білка, помістивши їх в різні піали.
2. Збийте з цукром білки до пишної густої піни.
3. Після чого додайте жовтки в білкову масу. Акуратно збийте суміш і почніть потихеньку додавати муку.
4. Тісто має вийти гладкою консистенції, за смаком можете додати ванільний цукор.
5. Вилийте готове тісто у форму для випікання, попередньо намастивши його вершковим маслом.
6. Приправлені корицею часточки яблука розподіліть зверху.
7. При температурі 180-200 градусів випікайте ніжний пиріг близько півгодини, до рум'яної скоринки.
8. Для краси можете посипати готовий пиріг цукровою пудрою, використовуючи сито.