Зігріваючий Глінтвейн
(покроковий рецепт з фото)
Затишна кімната, плед, тиха музика і ароматний глінтвейн. Краса! ..
Глінтвейн - це вино зі спеціями, підігріте до певної температури. Взимку його часто подають в кафе. Щоб порадувати себе смаком гарячого вина, необов'язково йти в ресторан або кафе. Через мить ви дізнаєтеся, як зробити зігріваючий Глінтвейн в домашніх умовах.
- Вино червоне сухе - 0.7 L
- Апельсин - 1 штука
- Гвоздика - 6 штук
- Мед - 2-3 Ст. Ложок
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Аніс - 1/4 чайних ложки
- Вода - 1/2 склянки
1. У каструлі змішайте всі спеції.
2. Додайте півсклянки води і перемішайте. Варіть на повільному вогні до кипіння.
3. Після того, як спеції віддадуть весь аромат воді, додайте мед (або замініть його цукром). Поверніть суміш на вогонь.
4. Влийте цілу пляшку вина.
5. Апельсин тонко наріжте кільцями і відправте варитися у вині.
6. Томіть вино на повільному вогні, не дайте йому закипіти. Після того, як ви його зняли з вогню, процідіть його через сито і розлийте по гурткам.