Рецепт Зігріваючий Глінтвейн фото

Зігріваючий Глінтвейн
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Імбир , Спеції , Прянощі , Приправи , Гвоздика
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Затишна кімната, плед, тиха музика і ароматний глінтвейн. Краса! ..

Опис приготування:

Глінтвейн - це вино зі спеціями, підігріте до певної температури. Взимку його часто подають в кафе. Щоб порадувати себе смаком гарячого вина, необов'язково йти в ресторан або кафе. Через мить ви дізнаєтеся, як зробити зігріваючий Глінтвейн в домашніх умовах.

  • Вино червоне сухе - 0.7 L
  • Апельсин - 1 штука
  • Гвоздика - 6 штук
  • Мед - 2-3 Ст. Ложок
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Аніс - 1/4 чайних ложки
  • Вода - 1/2 склянки
зігріваючий Глінтвейн - фото крок 1
1. У каструлі змішайте всі спеції.
зігріваючий Глінтвейн - фото крок 2
2. Додайте півсклянки води і перемішайте. Варіть на повільному вогні до кипіння.
зігріваючий Глінтвейн - фото крок 3
3. Після того, як спеції віддадуть весь аромат воді, додайте мед (або замініть його цукром). Поверніть суміш на вогонь.
зігріваючий Глінтвейн - фото крок 4
4. Влийте цілу пляшку вина.
зігріваючий Глінтвейн - фото крок 5
5. Апельсин тонко наріжте кільцями і відправте варитися у вині.
зігріваючий Глінтвейн - фото крок 6
6. Томіть вино на повільному вогні, не дайте йому закипіти. Після того, як ви його зняли з вогню, процідіть його через сито і розлийте по гурткам.

Схожі рецепти