Рецепт Жульєн в кошиках фото

Жульєн в кошиках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Гриби
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , Фуршет
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудова закуска, яка добре виглядає на святковому столі. Досить ситна і смачна як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Вашим гостям обов'язково сподобається.

Опис приготування:

Для приготування жульєну в кошиках краще взяти листкове тісто. Розкачайте його в пласт, наріжте квадратами. У частині квадратиків виріжте серединку і складіть попарно - один цілий, а на нього другий з дірочкою і запечіть в духовці до напівготовності. Обсмажте подрібнену цибулю, додайте гриби і трохи води. Потім додайте обсмажену муку, змішану з вершками, сіль, перець і доведіть до кипіння. Тушкуйте, потім охолодіть і розкладіть жульен по кошиках. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом 10 хвилин при 200 градусах. Смачного!

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Куряче філе - 140 грам
  • Печериці - 180 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вершки - 180 мілілітрів
  • Сир - За смаком
  • Сіль - За смаком
жульєн в кошиках - фото крок 1
Готове тісто розкачати і наріжте квадратиками.
жульєн в кошиках - фото крок 2
У частині квадратиків виріжте серединку і складіть попарно - один цілий, а на нього другий з дірочкою.
жульєн в кошиках - фото крок 3
Надішліть квадратики в духовку і спечіть до напівготовності.
жульєн в кошиках - фото крок 4
Курятину отварите и порежьте.
жульєн в кошиках - фото крок 5
Подрібніть цибулю і гриби.
жульєн в кошиках - фото крок 6
Обсмажте на сковороді цибулю, потім додайте гриби і трохи води. Протушкувати до випаровування води, потім додайте курку. Обсмажте борошно, змішайте з вершками і влийте до курки з грибами. Додати сіль, поперчіть і доведіть до кипіння. Протушкувати хвилин 7-10, потім охолодіть і наповніть кошики жульєном. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом 10 хвилин при 200 градусах.

Схожі рецепти