Жульєн в кошиках
(покроковий рецепт з фото)
Чудова закуска, яка добре виглядає на святковому столі. Досить ситна і смачна як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Вашим гостям обов'язково сподобається.
Для приготування жульєну в кошиках краще взяти листкове тісто. Розкачайте його в пласт, наріжте квадратами. У частині квадратиків виріжте серединку і складіть попарно - один цілий, а на нього другий з дірочкою і запечіть в духовці до напівготовності. Обсмажте подрібнену цибулю, додайте гриби і трохи води. Потім додайте обсмажену муку, змішану з вершками, сіль, перець і доведіть до кипіння. Тушкуйте, потім охолодіть і розкладіть жульен по кошиках. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом 10 хвилин при 200 градусах. Смачного!
- Тісто листкове - 500 грам
- Куряче філе - 140 грам
- Печериці - 180 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Вершки - 180 мілілітрів
- Сир - За смаком
- Сіль - За смаком
Готове тісто розкачати і наріжте квадратиками.
У частині квадратиків виріжте серединку і складіть попарно - один цілий, а на нього другий з дірочкою.
Надішліть квадратики в духовку і спечіть до напівготовності.
Курятину отварите и порежьте.
Подрібніть цибулю і гриби.
Обсмажте на сковороді цибулю, потім додайте гриби і трохи води. Протушкувати до випаровування води, потім додайте курку. Обсмажте борошно, змішайте з вершками і влийте до курки з грибами. Додати сіль, поперчіть і доведіть до кипіння. Протушкувати хвилин 7-10, потім охолодіть і наповніть кошики жульєном. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці протягом 10 хвилин при 200 градусах.