Рецепт Желе з йогурту фото

Желе з йогурту
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Желатин
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Желе з йогурту - оригінальний і новий десерт з желе, який містить мінімальну кількість калорій. Готується він дуже просто і швидко. Таке желе з йогурту відмінно освіжить в теплий день.

Опис приготування:

Десерти з желе, як правило, - легкі і низькокалорійні. Для приготування в домашніх умовах желе з йогурту можна використовувати натуральний йогурт або йогурт вашого улюбленого смаку. Підійдуть в такий десерт і ягоди та фрукти. Готове желе з йогурту можна прикрашати цукерками, льодяниками, тертим шоколадом.

Як зробити желе з йогурту?

1. Желатин замочити в декількох столових ложках холодної води. Залиште приблизно на 20-30 хвилин до набухання. Набряклий желатин треба розчинити, бажано - на водяній бані. Помішуйте і стежте за тим, щоб не було грудочок.

2. Йогурт змішайте з цукром. Я збиваю йогурт з цукром блендером, поки цукор повністю не розчиниться. Можна заважати ложкою.

3. У солодку йогуртовую масу влийте ще теплий желатин тонкою цівкою, постійно помішуючи.

4. У формочки влийте готову суміш. Можна додати в них ягоди або фрукти або прикрасити вже готове желе з йогурту. Поставте форму або формочки в холодильник до повного застигання десерту з желе.

5. Подавайте желе з йогурту в формах або, якщо ви так задумали, виберіть його з них.

Смачного!

  • Йогурт - 2 склянки
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 щіпка
Десерти з желе, як правило, - легкі і низькокалорійні. Для приготування в домашніх умовах желе з йогурту можна використовувати натуральний йогурт або йогурт вашого улюбленого смаку. Підійдуть в такий десерт і ягоди та фрукти. Готове желе з йогурту можна прикрашати цукерками, льодяниками, тертим шоколадом.

Як зробити желе з йогурту?

1. Желатин замочити в декількох столових ложках холодної води. Залиште приблизно на 20-30 хвилин до набухання. Набряклий желатин треба розчинити, бажано - на водяній бані. Помішуйте і стежте за тим, щоб не було грудочок.

2. Йогурт змішайте з цукром. Я збиваю йогурт з цукром блендером, поки цукор повністю не розчиниться. Можна заважати ложкою.

3. У солодку йогуртовую масу влийте ще теплий желатин тонкою цівкою, постійно помішуючи.

4. У формочки влийте готову суміш. Можна додати в них ягоди або фрукти або прикрасити вже готове желе з йогурту. Поставте форму або формочки в холодильник до повного застигання десерту з желе.

5. Подавайте желе з йогурту в формах або, якщо ви так задумали, виберіть його з них.

Смачного!

Схожі рецепти