Рецепт Виноград в желе з йогурту фото

Виноград в желе з йогурту
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Виноград
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , Романтична вечеря , Ювілей
Десерти , Желе
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування десерту з винограду.

Кількість порцій: 2
  • Білого винограду - 100 грам
  • Світлого виноградного соку - 1 Склянка
  • Желатину - 7 грам
  • Нежирного натурального йогурту - 0, 5 склянки
  • Кубики льоду - 1 штука
виноград в желе з йогурту - фото крок 1
Ягоди винограду видалити з кисті, перебрати і добре промити. Порізати кожну ягоду на дві половинки, вилучити
Кісточки.
виноград в желе з йогурту - фото крок 2
Виноградний сік залити в сотейник,
Закип'ятити. Прибрати з вогню,
Додати желатин, перемішувати
Поки він повністю не розчиниться. Остудити
До кімнатної температури, час від часу помішуючи.
виноград в желе з йогурту - фото крок 3
Засипати ягоди в келихи, наполовину. Велику миску
Заповнити кубиками льоду. Помістити
В неї келихи під нахилом приблизно
45° градусів.
Зафіксувати келихи під кутом можна і за допомогою сухої квасолі. Але лід сприяє швидшому застиганню желе.
виноград в желе з йогурту - фото крок 4
У келихи, стоять в крижаній мисці, залити сік з желатином так, щоб
Він лише закрив ягоди. Другу половину келихів залишити ні заповненої. Перемістити миску з келихами
В холодильник і залишити до повного застигання желе.
виноград в желе з йогурту - фото крок 5
Коли желе буде готове, влити
В залишився виноградний сік
З желатином йогурт, гарненько перемішати.
виноград в желе з йогурту - фото крок 6
Дістати келихи з холодильника,
Поставити і залити
Йогурт, змішаний з соком. І знову ж таки
Поставити в холодильник.
Цей десерт добре поєднується з білим сухим вином.

Схожі рецепти