«зелений» омлет
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную цікавий рецепт приготування "зеленого" омлет. Він низькокалорійний, підходить для дієтичного харчування. Ви можете приготувати омлет з замороженим шпинатом або використовувати свіжим.
Що може бути краще омлету на сніданок? Легке ситне блюдо подарує заряд енергії і наситить мікроелементами. Омлет зі шпинатом і сиром - ситне, багате вітамінами блюдо, яке підійде на сніданок і в якості легкого перекусу. Шпинат корисний дітям. Його можна включати в меню дітей старше п'яти років. Завдяки високій поживності і багатому вітамінному складу блюдо стане хорошим варіантом харчування для «малоежек».
- Цибуля - 1 штука
- Яйця курячі - 4-5 штук
- Шпинат - 200 грам
- Молоко - 0.5 склянки
- Борошно - 0.5 склянки
- Розпушувач - 0.5 Ст. Ложки
- Сир Фетта - 0.5 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
2. На сковороді розігрійте масло, смажте нарізану кубиками цибулю до прозорого і ніжного кольору.
4. Окремо збийте яйця, змішайте їх з борошном.
6. Обсмажений і остиглий шпинат перекладіть в тісто, додавши сіль, перець за смаком.
8. Випікайте омлет протягом 25 хвилин при 140 градусах.