Зелений хумус
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто хоче спробувати що-небудь новеньке, ділюся рецептом зеленого хумус. Для кольору і смаку в нього додається зелень. Подавайте хумус з лавашем або підсмаженим хлібом.
Докладніше, як приготувати зелений хумус, я розповім нижче. З свіжої зелені також можна використовувати мангольд, Кейл або базилік. Гумус - це смачна і корисна закуска, яку обов'язково варто спробувати!
- Гайка - 150 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1/4 склянки
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Орегано сушений - 1/2 чайних ложки
- Базилік сушений - 1/2 чайних ложки
- Шпинат - 1/2 пучка
- Taxini - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Нут замочіть у воді на 6-8 годин.
Відваріть нут у воді до готовності. Приблизно 40 хвилин. Потім остудіть.
Подрібніть всі інгредієнти в блендері до однорідної консистенції.
Зелений хумус готовий, смачного!