Рецепт Зелене лобіо фото

Зелене лобіо
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Перед Вами простий, але цікавий рецепт приготування зеленого лобіо. Блюдо легке, але дуже смачне і корисне. Стручкова квасоля додасть свіжості і соковитості)

Опис приготування:

Всі ми знаємо про національний грузинському страві - лобі. Воно традиційно готується з квасолі: червоною або білою. Деякі особливо не напружуються, готують з консервованої. Навесні можна спробувати зелене лобіо. Воно менш калорійне, але набагато легше, особливо з іншими овочами. Для приготування зеленого лобіо беремо стручки квасолі. Вашій увазі рецепт.

  • Стручки зеленой фасоли - 300 грам
  • Томати - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
зелене лобіо - фото крок 1
Своїм та чистимо всі інгредієнти.
зелене лобіо - фото крок 2
Режем стручки на кусочки по 5 см. Відварюємо в окропі, даємо охолонути.
зелене лобіо - фото крок 3
Ріжемо крупно цибулю.
зелене лобіо - фото крок 4
Також крупно нарізаємо моркву.
зелене лобіо - фото крок 5
Дрібно ріжемо томати.
зелене лобіо - фото крок 6
Очистіть перець від насіння і наріжте на великий часточки.
зелене лобіо - фото крок 7
Частина зелені змішуємо з подрібненим часником (краще пропустити через чеснокодавку).
зелене лобіо - фото крок 8
Тушкуємо до золотого кольору цибулю і моркву в сковороді.
зелене лобіо - фото крок 9
Тепер по черзі додаємо інгредієнти і всі разом тушкуємо: спочатку помідори, потім зелень і часник, потім перець (тушкуємо хвилин 10-15).
зелене лобіо - фото крок 10
Останньою додаємо квасоля і тушкуємо ще хвилин 10-15 на дрібному вогні. Готову страву подаємо гарячим. Можна прикрасити зеленню. Ось такий легкий рецепт зеленого лобіо. Смачного)

Схожі рецепти