Заварний бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний бісквіт для будь-якого торта. Він виходить пишним, повітряним і дуже ніжним. Його навіть можна з'їсти і без начинки.
Дуже смачний і простий у приготуванні рецепт бісквіта. У тісто можна додавати або цедру або горіхи. При цьому буде виходити зовсім новий смак бісквіта.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 230 грам
- Молоко - 160 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Борошно - 230 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
Яйця з'єднайте з цукром і збийте в пишну масу.
Окремо поставте грітися молоко з маслом. Доведіть до кипіння, щоб масло розтануло.
У збиті яйця по черзі додайте борошно (з содою і ваніліном) і молочну суміш. Акуратно заважайте віночком, щоб залишилася пишність.
Вилийте у форму для випічки (22см). Випікайте при 180С хвилин 45-60.
Готовий бісквіт остудіть, розріжте на 3-4 коржа і використовуйте за призначенням.