Рецепт Заварний бісквіт для торта фото

Заварний бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Заварне тісто , Бісквітне тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінний бісквіт для будь-якого торта. Він виходить пишним, повітряним і дуже ніжним. Його навіть можна з'їсти і без начинки.

Опис приготування:

Дуже смачний і простий у приготуванні рецепт бісквіта. У тісто можна додавати або цедру або горіхи. При цьому буде виходити зовсім новий смак бісквіта.

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 230 грам
  • Молоко - 160 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Борошно - 230 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Ванілін - 1 Щепоток
заварний бісквіт для торта - фото крок 1
Яйця з'єднайте з цукром і збийте в пишну масу.
заварний бісквіт для торта - фото крок 2
Окремо поставте грітися молоко з маслом. Доведіть до кипіння, щоб масло розтануло.
заварний бісквіт для торта - фото крок 3
У збиті яйця по черзі додайте борошно (з содою і ваніліном) і молочну суміш. Акуратно заважайте віночком, щоб залишилася пишність.
заварний бісквіт для торта - фото крок 4
Вилийте у форму для випічки (22см). Випікайте при 180С хвилин 45-60.
заварний бісквіт для торта - фото крок 5
Готовий бісквіт остудіть, розріжте на 3-4 коржа і використовуйте за призначенням.

Схожі рецепти