Запіканка зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.
Якщо ви все ще не придумали, як здивувати кохану, або просто урізноманітнити своє обіднє меню, тоді рекомендую приготувати таку смачну запіканку зі свининою. Виходить дуже смачно і ситно!
Опис приготування:
У мене просто-таки немає сумнівів, що дане блюдо вам припаде до душі. Адже цей рецепт приготування запіканки зі свининою по-перше, простий, по-друге, бюджетний (адже всі інгредієнти є у кожного вдома), і по-третє, шалено вдалий в плані смакових якостей. Тому розповім, як зробити запіканку зі свининою, і сподіваюся, ви таке ситне і ароматне блюдо оціните!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо ріжемо шматочками, солимо, перчим, і обсмажити на олії до рум'яної скоринки. Сік, який виділився, зливаємо окремо і змішаємо його зі сметаною.
2. Викладаємо у форму для запікання спочатку обсмажене м'ясо, потім шар подрібненого лука, а потім викладаємо шарами картоплю.
3. Солимо, перчимо картопля, і заливаємо зверху отриманим сметанним соусом. Відправляємо запікатися в добре розігрітій духовці.
4. Коли навіть верхній картопля вже зарум'яниться і буде м'яким, - можна блюдо вимикати і подавати!