Запіканка зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Я і мої діти дуже любимо запіканки. Постійно пробуємо різні види та інгредієнти, обожнюємо все! головне, щоб вони були смачні. Тому поділюся з вами, як приготувати запіканку зі свининою в духовці.
Опис приготування:
Здавалося б, м'ясо з картоплею ... Вже за'їжджена вздовж і впоперек поєднання продуктів. Але в новому блюді воно знову добре виглядає. Особливо під вершкової заливкою. Просто пальчики оближеш, як смачно. Таке гаряче ідеально підійде для особливого вечора або святкової вечері.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Вершки - 200 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Покладіть їх на дно жароміцної посуду. Посоліть і додайте улюблені спеції.
Цибуля чистий, наріжте півкільцями і розподіліть його по м'ясу.
Картопля почистіть, помийте і наріжте пластинками. Покладіть їх наступним шаром на цибулю. Додайте приправу.
У мисці для заливки змішайте яйце з вершками і сіллю.
Залийте інгредієнти заливкою, приберіть їх в духовку на 30 хвилин при 190 градусах.
Потім блюдо посипте натертим сиром і готуйте ще 10 хвилин. Приємною дегустації!