Запіканка з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Куряче м'ясо вважається дієтичним завдяки малому вмісту жирів. Воно добре поєднується з овочами. І з них можна приготувати дуже смачну і корисну запіканку в мультиварці.
Обожнюю запіканки. Коли в господарстві з'явилася мультиварка - готувати їх стало простіше і швидше. Так що із задоволенням ділюся одним зі своїх рецептів. Подрібніть в блендері моркву, курятину і перемішайте. Додайте квасолю, брокколі, сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте, помістіть в мультиварку і готуйте в режимі випічки 25 хвилин. Після закінчення програми залиште запіканку в мультиварці ще хвилин на 15-20 трохи підійти і просочитися, а потім можна подавати на стіл. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Брокколі - 300 грам
- Квасоля стручкова - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Олія соняшникова - 1 Чайна ложка
- Сіль, спеції, зелень - За смаком

Подрібніть в блендері моркву.

Курятину поріжте невеликими шматочками.

І також подрібніть в блендері в фарш.

Змішайте фарш, морква, квасоля і брокколі, додайте сіль і спеції за смаком. Добре перемішайте, помістіть в мультиварку і готуйте в режимі "випічка" 25 хвилин. Після закінчення програми залиште запіканку в мультиварці ще хвилин на 15-20 трохи підійти і просочитися, а потім можна подавати на стіл.