Запіканка з брокколі і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Вашнему увазі пропонується, відмінне блюдо в сезон овочів. Особливо воно сподобається всім, хто любить капусту брокколі. Дуже легко і швидко готувати, а смак просто дивовижний!
Нижче я описала, як приготувати запіканку з брокколі і картоплею. Блюдо готується дійсно дуже швидко і легко. Побалуйте себе і рідних ошатною, корисної та смачної запіканкою з овочів. Смачного!
- Брокколі - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Вершки - 150 грам
- Яйце - 3 штуки
- Форель - 300 грам
- Сир - 80 грам
- Мускатний горіх - 10 грам(1 щіпка)
Свіжу капусту брокколі розберіть на суцвіття і відварити в підсоленій воді близько трьох хвилин.
Картопля теж відваріть до напівготовності (хвилин 15) і поріжте кружечками, викладіть у форму, поверх картоплі викладіть філе риби, порізане шматочками.
Зверху розкладіть відварену капусту.
Окремо збийте яйця з вершками, додайте в цю суміш сіль, перець і мускатний горіх. Полийте цією сумішшю запіканку.
Запікати потрібно в духовці при 200 ° С 20 хв. По закінченні цього часу блюдо дістаньте, посипте тертим сиром і поверніть в духовку ще на п'ять хвилин.