Рецепт Запіканка «Покоївка» фото

Запіканка «Покоївка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Макарони, Куряча печінка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Випічка, Запіканка

Запіканка з макаронів - це не тільки просто, але і смачно! Пропоную приготувати запіканку "економка" з макаронів з курячою печінкою, овочами і сиром. Дешево, ситно і смачно!

Незважаючи на досить великий набір продуктів, готується дане блюдо досить просто і без особливого клопоту. Інгредієнти прості, а виходить дуже смачно і соковито. Любителям печінки, рекомендую неодмінно спробувати! впевнена, вам сподобається!

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Макаронні вироби - 250 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 300 грам
  • Сир - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
запіканка
Підготуйте всі інгредієнти.
запіканка
Макарони відварити в підсоленій воді до напівготовності, відкиньте на друшляк, після чого заправте вершковим маслом.
запіканка
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на сковороді до м'якості.
запіканка
Додайте нарізану невеликими шматочками печінку.
запіканка
Тушкуйте пару хвилин і додайте нарізаний кубиками помідор, сіль і спеції за смаком.
запіканка
Гасіть все разом ще близько 5 хвилин.
запіканка
Форму для запікання змастіть маслом. В макарони додайте яйця, перемішайте і викладіть 1/2 частина рівним шаром.
запіканка
Кабачок натріть на крупній тертці і 1/2 частина покладіть на макарони.
запіканка
Натріть сир і половину рівномірно розподіліть на кабачки.
запіканка
Розподіліть зверху начинку з печінки і овочів.
запіканка
Зверху покладіть залишки тертого кабачка.
запіканка
На кабачки викладіть залишилися макарони і посипте їх сиром.
запіканка
Готуйте страву при 220 градусах близько 30 хвилин або до появи рум'яної скоринки зверху. Запіканка "економка" готова.
запіканка
Нарізаємо на порції і подаємо до столу. Ніжно, соковито і дуже смачно! Смачного!

Схожі рецепти