Рецепт Запечений картопля з грибами. фото

Запечений картопля з грибами.
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування запеченого картоплі з грибами.

Кількість порцій: 6-8
  • Золотистий картопля - 900 грам
  • Сушених білих грибів - 15 грам
  • Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
  • Лісові гриби - 450 грам
  • Листя чебрецю - 2 чайних ложки
  • Горгонзоли - 90 грам (блакитний сир)
  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Тертого сиру пармізан - 60 грам
  • Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
запечений картопля з грибами. - фото крок 1
Гриби замочіть в теплій воді на 30 хвилин, злийте воду і грубо порубати.
Нарежте дуже тонко картопля, покладіть в миску і заповніть водою, що б вона лише покривала всю картоплю
запечений картопля з грибами. - фото крок 2
Увімкніть духовку (200 ° С). Поставте сковороду на середній вогонь, покладіть масло. Як масло почне пінитися додайте гриби і чебрець. Смажте гриби до м'якого стану, дайте рідини випаруватися.
запечений картопля з грибами. - фото крок 3
У мисці розімніть блакитний сир до однорідної маси.
запечений картопля з грибами. - фото крок 4
Додайте вершки і як слід перемішайте.
запечений картопля з грибами. - фото крок 5
Смажте невеликою кількістю вершкового масла форму. Покладіть на дно половину кількості картоплі, потім рівним шаром гриби.
запечений картопля з грибами. - фото крок 6
Покладіть залишився картопля наступним шаром.
запечений картопля з грибами. - фото крок 7
Влийте на верх шар вершків.
запечений картопля з грибами. - фото крок 8
Посипте рівномірно сиром пармезан.
запечений картопля з грибами. - фото крок 9
Помістити в духовку і запікати протягом 45 хвилин. Подавати гарячим.

Схожі рецепти