Запечені рулетики з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ситні рулетики з лаваша з начинкою з баклажанів, помідорів і сиру. Такі рулетики можна подати як гарячу страву з будь-яким соусом або в холодному вигляді як закуску до чаю.
Лаваш люблять багато господинь, адже з нього можна приготувати просто величезна кількість найрізноманітніших страв. Пропоную приготувати запечені рулетики з лаваша і побалувати своїх близьких цієї простої, але дуже смачною закускою. Начинка звичайно може бути найрізноманітніша, сподіваюся і мій варіант вам сподобається!
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 100 грам
- Лаваш - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Для начинки наріжте кубиками цибулю, баклажан і часник. У помідора видаліть шкірку, потримавши його перед цим в окропі близько хвилини і так само наріжте невеликими кубиками.
Обсмажте на сковороді до м'якості цибулю, додайте баклажани і готуйте все разом до готовності овочів. В кінці додайте помідор і часник, тушкуйте все разом ще близько 5 хвилин. В процесі не забудьте посолити начинку. Можна пробити овочі блендером, я не зміліла. Остудіть.
Лаваш розгорніть і нанесіть рівномірно готову овочеву начинку.
Зверху посипте все сиром і подрібненою свіжою зеленню.
Поверніть рулет.
Наріжте лаваш гострим ножем на порційні маленькі рулетики і викладіть їх на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.
Запечені рулетики з лаваша готові. Смачного!