Запечені овочі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, запечені в духовці - це смачне, пісне і корисне блюдо. Запечені овочі можна подавати окремо, в якості легкого перекусу, або як гарнір до основної страви.
Як приготувати запечені овочі? Овочі можна запекти в духовці у фользі, в рукаві або розклавши на деку. Овочі можна запікати без додавання масла, і полити їх вже в запеченому вигляді. Додавати чи ні рослинне масло, вирішуйте самі. Готуйте з користю і задоволенням!
- Цвітна капуста - 1/2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Печериці - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Перець чорний мелений - За смаком
- Перець червоний пекучий - За смаком
- Сіль - За смаком (велика)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Йогурт (грецький) - 100 грам (для подачі)
Підготуйте необхідні продукти. Овочі і гриби вимийте, очистіть. У печериць видаліть ніжки.
Цибуля наріжте кільцями, морква - кружками, перець - смужками. Розкладіть овочі і гриби на деку, посоліть і поперчіть за смаком, полийте олією.
Поставте запікатися в розігріту до 220ºС (425 ºF)
Духовку на 20-25 хвилин.
Духовку на 20-25 хвилин.
Подавайте запечені овочі та гриби з грецьким йогуртом. Смачного!