Рецепт Запечені овочі в духовці фото

Запечені овочі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Овочі, запечені в духовці - це смачне, пісне і корисне блюдо. Запечені овочі можна подавати окремо, в якості легкого перекусу, або як гарнір до основної страви.

Опис приготування:

Як приготувати запечені овочі? Овочі можна запекти в духовці у фользі, в рукаві або розклавши на деку. Овочі можна запікати без додавання масла, і полити їх вже в запеченому вигляді. Додавати чи ні рослинне масло, вирішуйте самі. Готуйте з користю і задоволенням!

  • Цвітна капуста - 1/2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Печериці - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Сіль - За смаком (велика)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Йогурт (грецький) - 100 грам (для подачі)
запечені овочі в духовці - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі і гриби вимийте, очистіть. У печериць видаліть ніжки.
запечені овочі в духовці - фото крок 2
Цибуля наріжте кільцями, морква - кружками, перець - смужками. Розкладіть овочі і гриби на деку, посоліть і поперчіть за смаком, полийте олією.
запечені овочі в духовці - фото крок 3
Поставте запікатися в розігріту до 220ºС (425 ºF)
Духовку на 20-25 хвилин.
запечені овочі в духовці - фото крок 4
Подавайте запечені овочі та гриби з грецьким йогуртом. Смачного!

Схожі рецепти