Запечені фаршировані перці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати давно відоме всім блюдо трохи по-іншому. Начинка буде відрізнятися, перці разрежем по-новому, до того ж запекти їх під смачною сирною скоринкою. Знайомтеся з рецептом!
Пропоную все в цьому оригінальному рецепті залишити без змін, так як рецепт давно перевірений і техніка приготування в ньому вже відпрацьована до дрібниць. Готуйте в задоволенням!
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Перецьь болгарський - 3 штуки
- Сир - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томати - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. До фаршу додайте подрібнену цибулю, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
2. Помідори наріжте кубиком і додайте до фаршу, перемішайте.
3. Перці розрізати вздовж, видаліть насіння.
4. Викладіть перці у жароміцних форму і наповніть фаршем.
5. Запікайте в духовці при 180 градусах 35 хвилин. Потім посипте натертим сиром і запікайте ще 8 хвилин.
6. Смачного!