Рецепт Запечені фаршировані перці фото

Запечені фаршировані перці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати давно відоме всім блюдо трохи по-іншому. Начинка буде відрізнятися, перці разрежем по-новому, до того ж запекти їх під смачною сирною скоринкою. Знайомтеся з рецептом!

Опис приготування:

Пропоную все в цьому оригінальному рецепті залишити без змін, так як рецепт давно перевірений і техніка приготування в ньому вже відпрацьована до дрібниць. Готуйте в задоволенням!

  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Перецьь болгарський - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томати - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
запечені фаршировані перці - фото крок 1
1. До фаршу додайте подрібнену цибулю, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
запечені фаршировані перці - фото крок 2
2. Помідори наріжте кубиком і додайте до фаршу, перемішайте.
запечені фаршировані перці - фото крок 3
3. Перці розрізати вздовж, видаліть насіння.
запечені фаршировані перці - фото крок 4
4. Викладіть перці у жароміцних форму і наповніть фаршем.
запечені фаршировані перці - фото крок 5
5. Запікайте в духовці при 180 градусах 35 хвилин. Потім посипте натертим сиром і запікайте ще 8 хвилин.
запечені фаршировані перці - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти