Рецепт Запечена лосятина фото

Запечена лосятина
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви

Таке м'ясо відноситься до розряду делікатесів, і не кожен зможе собі його дозволити, однак якщо ж все-таки купили, головне не зіпсувати його. Пропоную рецепт, як приготувати запечену лосятину.

М'ясо лося досить своєрідне, можливо, і не кожному воно припаде до смаку, хоча спробувати його все ж обов'язково варто. І якщо вже вирішили, то головне приготувати його правильно, щоб залишилися тільки найприємніші смакові спогади. Секрет приготування даного рецепту полягає в температурі, при якій готується м'ясо, і в часі.

  • Лосятина - 1 штука
  • Бекон - За смаком
  • Часник - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
запечена лосятина - фото крок 1
1. Беремо шматок м'яса, ретельно його моєму. У мисці змішуємо приправи з сіллю, рясно натираємо ними м'ясо, чеснок чистим. Нашпиговують їм лосятину.
запечена лосятина - фото крок 2
2. Відкриваємо упаковку бекону, щільно обертаємо їм шматок. Головне, щоб бекон навис над його. Щільно перев'язуємо шматок харчової ниткою.
запечена лосятина - фото крок 3
3. Сковороду ставимо на вогонь і обсмажуємо лосятину до рум'яної скоринки.
запечена лосятина - фото крок 4
4. Деко застилає фольгою і змащуємо маслом. Перекладаємо шматок лосятини на деко, відправляємо його в розігріту духову шафу.
запечена лосятина - фото крок 5
5. Випікаємо при температурі до дев'яноста градусів близько п'яти годин, головне не підвищувати температуру.
запечена лосятина - фото крок 6
6. Після закінчення часу дістаємо м'ясо з духовки, звільняємо його від фольги. Ми залишаємо трохи остигати, а потім подаємо до столу.

Схожі рецепти