Рецепт Запечена короп фото

Запечена короп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати запеченого коропа. Багато хто любить риболовлю, тому мій рецепт чудово підійде для рибалок і просто любителів рибки.

Опис приготування:

Якщо все зробити за рецептом, то вийде відмінна соковита засмаженою рибка. Рецепт дуже простий, але тим не менше рибка виходить буквально чарівної. Доброю риболовлі, хорошою готування.

  • Короп - 2 кілограма
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Червоний стручковий перець - 2 штуки
1
Чистий Karp. Зробіть поздовжні розрізи на боках кожної рибини. Покладіть в форму для запікання.
2
Полийте коропа соєвим соусом, посипте кунжутом, розігрійте духовку до 220 градусів.
3
Запікайте 40 хвилин. В останні 10 хвилин переведіть духовку в режим гриля.
4
Посипте дрібно порізаними перцем і зеленим луком.

Схожі рецепти