Рецепт Закусочний рулет «тигровий» фото

Закусочний рулет «тигровий»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Форель
ПП рецепти
На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви

На Новий Рік повинні бути не тільки смачні, але і оригінально оформлені страви. Пропоную на замітку досить простий рецепт закусочного рулету "тигровий", який прикрасить святковий стіл.

1. Насамперед необхідно приступити до основи рулету. Для її приготування вбити яйця з дрібкою солі і трохи збити до однорідності.

2. Додати майонез і продовжити збивати. В рецепт приготування закусочного рулету "тигровий" можна також використовувати сметану.

3. Всипати просіяне з крохмалем борошно і ще раз ретельно збити.

4. Деко або форму для запікання застелити пергаментом і вилити тісто, залишивши пару столових ложок. Розрівняти по всій поверхні.

5. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Надіслати до залишився тесту і перемішати до однорідності.

6. Отриману масу викласти чайною ложкою, розподіливши хаотично по поверхні.

7. Оливки обсушити і нарізати тонкими кільцями. Викласти на тісто.

8. Надіслати форму в розігріту духовку хвилин на 10-12.

9. Тим часом можна зайнятися начинкою. Очистити від шкіри і кісточок форель і подрібнити. При бажанні закусочний рулет "тигровий" в домашніх умовах можна також доповнити ікрою.

10. Ще гарячу основу рясно змастити плавленим сиром і викласти рибу.

11. Згорнути щільним рулетом, обернувши пергаментом, на якому випікали, і залишити до повного охолодження.

12. Перед подачею нарізати гострим ножем на порційні шматочки.

Приємного апетиту і щасливого свята!

  • Яйце - 3-4 штук
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Сметана або майонез - 4 Ст. Ложки
  • Зелень - 1-2 Ст. Ложок
  • Маслини або оливки - 100 грам
  • Плавлений сир - 100-150 грам
  • Форель - 150-200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
1. Насамперед необхідно приступити до основи рулету. Для її приготування вбити яйця з дрібкою солі і трохи збити до однорідності.

2. Додати майонез і продовжити збивати. В рецепт приготування закусочного рулету "тигровий" можна також використовувати сметану.

3. Всипати просіяне з крохмалем борошно і ще раз ретельно збити.

4. Деко або форму для запікання застелити пергаментом і вилити тісто, залишивши пару столових ложок. Розрівняти по всій поверхні.

5. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Надіслати до залишився тесту і перемішати до однорідності.

6. Отриману масу викласти чайною ложкою, розподіливши хаотично по поверхні.

7. Оливки обсушити і нарізати тонкими кільцями. Викласти на тісто.

8. Надіслати форму в розігріту духовку хвилин на 10-12.

9. Тим часом можна зайнятися начинкою. Очистити від шкіри і кісточок форель і подрібнити. При бажанні закусочний рулет "тигровий" в домашніх умовах можна також доповнити ікрою.

10. Ще гарячу основу рясно змастити плавленим сиром і викласти рибу.

11. Згорнути щільним рулетом, обернувши пергаментом, на якому випікали, і залишити до повного охолодження.

12. Перед подачею нарізати гострим ножем на порційні шматочки.

Приємного апетиту і щасливого свята!

Схожі рецепти