Закусочний рулет «тигровий»
(покроковий рецепт з фото)
На Новий Рік повинні бути не тільки смачні, але і оригінально оформлені страви. Пропоную на замітку досить простий рецепт закусочного рулету "тигровий", який прикрасить святковий стіл.
1. Насамперед необхідно приступити до основи рулету. Для її приготування вбити яйця з дрібкою солі і трохи збити до однорідності.
2. Додати майонез і продовжити збивати. В рецепт приготування закусочного рулету "тигровий" можна також використовувати сметану.
3. Всипати просіяне з крохмалем борошно і ще раз ретельно збити.
4. Деко або форму для запікання застелити пергаментом і вилити тісто, залишивши пару столових ложок. Розрівняти по всій поверхні.
5. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Надіслати до залишився тесту і перемішати до однорідності.
6. Отриману масу викласти чайною ложкою, розподіливши хаотично по поверхні.
7. Оливки обсушити і нарізати тонкими кільцями. Викласти на тісто.
8. Надіслати форму в розігріту духовку хвилин на 10-12.
9. Тим часом можна зайнятися начинкою. Очистити від шкіри і кісточок форель і подрібнити. При бажанні закусочний рулет "тигровий" в домашніх умовах можна також доповнити ікрою.
10. Ще гарячу основу рясно змастити плавленим сиром і викласти рибу.
11. Згорнути щільним рулетом, обернувши пергаментом, на якому випікали, і залишити до повного охолодження.
12. Перед подачею нарізати гострим ножем на порційні шматочки.
Приємного апетиту і щасливого свята!
- Яйце - 3-4 штук
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сметана або майонез - 4 Ст. Ложки
- Зелень - 1-2 Ст. Ложок
- Маслини або оливки - 100 грам
- Плавлений сир - 100-150 грам
- Форель - 150-200 грам
- Сіль - 1 щіпка
2. Додати майонез і продовжити збивати. В рецепт приготування закусочного рулету "тигровий" можна також використовувати сметану.
3. Всипати просіяне з крохмалем борошно і ще раз ретельно збити.
4. Деко або форму для запікання застелити пергаментом і вилити тісто, залишивши пару столових ложок. Розрівняти по всій поверхні.
5. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Надіслати до залишився тесту і перемішати до однорідності.
6. Отриману масу викласти чайною ложкою, розподіливши хаотично по поверхні.
7. Оливки обсушити і нарізати тонкими кільцями. Викласти на тісто.
8. Надіслати форму в розігріту духовку хвилин на 10-12.
9. Тим часом можна зайнятися начинкою. Очистити від шкіри і кісточок форель і подрібнити. При бажанні закусочний рулет "тигровий" в домашніх умовах можна також доповнити ікрою.
10. Ще гарячу основу рясно змастити плавленим сиром і викласти рибу.
11. Згорнути щільним рулетом, обернувши пергаментом, на якому випікали, і залишити до повного охолодження.
12. Перед подачею нарізати гострим ножем на порційні шматочки.
Приємного апетиту і щасливого свята!