Рецепт Закусочне суфле «прикраса столу» фото

Закусочне суфле «прикраса столу»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Без випічки

Ніжне гарне суфле, але не десерт, а на закуску! Як вам ідея? Уже багато років готую це суфле на подив гостям! До того ж воно надзвичайно вершкове і смачне! У вас точно попросять рецепт!

Для приготування цього чудового суфле, додатково нам знадобляться блендер і силіконові формочки для кексів. Желатин нам потрібне свіже, надійний і якісний, щоб ні в якому разі не підвів. Рецепт дуже точний і гармонійний, але можливо ви внесете і свою лепту в закуску "прикраса столу" . Така закуска ідеальна для будь-якого сімейного свята, але напередодні улюбленого свята - Нового Року особливо актуальна, т. До. Суфле виходить ніжно-зеленого кольору! кольори ялинки! Як приготувати закусочне суфле "прикраса столу" дивіться в покроковому рецепті.

  • Крем - 150 грам(15-20% жирності)
  • Майонез - 50 грам (тМ Махеев')
  • Шпинат - 80 грам (заморожений)
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп - За смаком
  • Желатин - 10 грам
  • Крабові палички - 150 грам
  • Сіль - За смаком
закусочне суфле
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Майонез я буду використовувати від ТМ маху, у нього чудовий вершковий смак, який нам і потрібен для суфле. Желатин замочити в 2 ст. L. Води і приберіть поки в сторону.
закусочне суфле
Шпинат розморозити, максимально відіжміть від вологи. У блендері пробийте кріп, очищений часник і шпинат. Я пробивала не дуже дрібно, щоб були невеликі шматочки, а не каша.
закусочне суфле
Сметану з майонезом збийте міксером.
закусочне суфле
Крабові палички дрібно наріжте. У сметану з майонезом додайте зелену масу і крабові палички. Посоліть за смаком і ретельно перемішайте.
закусочне суфле
У схопився желатин додайте ще одну столову ложку води і розпустіть на водяній бані до однорідної маси без грудочок. Або ж зробіть як я. Спочатку готуйте желатин в металевій чашці і потім тримайте на 3-4 см вище від повільного вогню і помішуйте. Головне дуже сильно не нагрівати. Влийте готовий желатин в масу для суфле і добре перемішайте.
закусочне суфле
Розлийте масу по формах і приберіть в холодильник на 2-2, 5 годину. Якщо желатин хороший, то суфле буде готове через 1-1, 5 годину. У мене по заявленій кількості інгредієнтів завжди виходить 6 штук.
закусочне суфле
Наше закусочне суфле "уркашеніе столу" готово! Смачного!

Схожі рецепти