Рецепт Закуска з рікоттою і оливками фото

Закуска з рікоттою і оливками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Рікотта
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Закуска з сиру Рікотта, з приємним і ніжним смаком, подаємо в тарталетках. Оливки, яблуко і перець добре поєднуються з крем-сиром і наповнюють його своїми смаками.

Опис приготування:

Для закуски підійдуть засолені або в'ялені оливки. Їх смак насичений і солоний, тому сіль в закуску можна не додавати. Крім чорного меленого перцю можна додати пряні трави, чебрець або базилік, наприклад.

  • Rikotta - 150 грам
  • Оливки солоні - 100 грам
  • Перець болгарський - 1 часточка
  • Яблуко - 0, 5 штуки
  • tartalettes - 6-12 штук
  • Чорний перець - За смаком
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти для закуски.
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 2
У піалу викладаємо Рікотта.
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 3
Додаємо нарізане дрібно яблуко.
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 4
Болгарський перець нарізаємо тонкими шматочками і додаємо до решти інгредієнтів. Все перемішуємо.
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 5
У тарталетки кладемо оливки, кісточки попередньо виймаємо, а оливки поділяємо на частини.
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 6
Потім викладаємо Рікотта з яблуком і перцем.
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 7
Для оформлення використовуємо оливки і нарізаний тонко болгарський перець.
закуска з рікоттою і оливками - фото крок 8
Залишається посипати закуску чорним перцем і можна подавати до столу. Пригощайтеся!

Схожі рецепти