Закуска з рікоттою і оливками
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з сиру Рікотта, з приємним і ніжним смаком, подаємо в тарталетках. Оливки, яблуко і перець добре поєднуються з крем-сиром і наповнюють його своїми смаками.
Для закуски підійдуть засолені або в'ялені оливки. Їх смак насичений і солоний, тому сіль в закуску можна не додавати. Крім чорного меленого перцю можна додати пряні трави, чебрець або базилік, наприклад.
- Rikotta - 150 грам
- Оливки солоні - 100 грам
- Перець болгарський - 1 часточка
- Яблуко - 0, 5 штуки
- tartalettes - 6-12 штук
- Чорний перець - За смаком
Підготуємо інгредієнти для закуски.
У піалу викладаємо Рікотта.
Додаємо нарізане дрібно яблуко.
Болгарський перець нарізаємо тонкими шматочками і додаємо до решти інгредієнтів. Все перемішуємо.
У тарталетки кладемо оливки, кісточки попередньо виймаємо, а оливки поділяємо на частини.
Потім викладаємо Рікотта з яблуком і перцем.
Для оформлення використовуємо оливки і нарізаний тонко болгарський перець.
Залишається посипати закуску чорним перцем і можна подавати до столу. Пригощайтеся!