Закуска з рибних консервів
(покроковий рецепт з фото)
Консерви з риби впритул увійшли в наше повсякденне готування. Страви з ними зазвичай прості і швидкі. Так що вони частенько записані в список покупок і в будні дні і на святкові вечори.
Найпростіший варіант - зробити бутерброди з такою рибкою. Але можна піти далі і дещо додати до неї, наприклад, змішати інгредієнти, щоб вийшла щось схоже на пасту. Пропоную вам прочитати то, як приготувати закуску з рибних консервів і плавленого сиру. Відмінне доповнення для будь-якого столу.
- Плавлений сирок - 100 грам
- Рибна консерва - 0, 5 штуки (банки)
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Лук почистіть і довільно наріжте. Покладіть його разом з майонезом в блендер. Подрібніть інгредієнти разом.
Яйця відварити, остудіть і очистіть від шкаралупи. Додайте їх часточками до цибулі разом з сиром. Ще раз подрібніть суміш за допомогою блендера.
Додайте до маси в блендері консерви, сіль, сік і перець. Подрібнюйте інгредієнти протягом однієї хвилини.
Подавайте закуску в холодному вигляді. Найкраще вона підходить для бутербродів. Приємною дегустації!