Закуска з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Я знайшла один дуже цікавий рецепт і хочу поділитися ним з вами. Рецепт, як приготувати закуску з оселедця. Це незвичайна оселедець, так як подається вона на подушці з листкового тіста.
Замаринувати оселедець ви можете на свій смак. Я мариную в цукрі, оцті і додаю багато цибулі. Тісто теж можете приготувати самим або купити вже готове в магазині. У мене в морозилці завжди є покупне тісто і готую я цю закуску, коли несподівано повинні прийти гості і у мене зовсім мало часу.
- Оселедець - 2-3 штук
- Листкове тісто - 1 штука
- Яйце - 1 штука (жовток)
- Яблуко - 1 штука
- Огірок - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 чайних ложки
1
Найскладнішим етапом є підготовка листкових кошичків. Тісто розрізати на квадрати приблизно 7Х7 см. О пів на квадратів виріжте в середині менший квадрат. Всі цілі квадрати по краях змастіть яєчним жовтком, зверху встановіть квадратики з діркою.
2
Поставте кошички на деко, застелений пергаментним папером, і випікайте близько 10 хвилин при температурі 200 градусів або до золотистого кольору.
3
Цибуля, огірок і яблуко очистіть, наріжте на дрібні шматочки і змішайте з майонезом і сметаною. При необхідності додайте за смаком сіль, перець і цукор.
4
Заповніть листкові кошики овочевим соус, а зверху на кожну помістіть шматочок оселедця.