Закуска з червоної квасолі з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Смачні закуски ніколи не бувають зайвими на столі, особливо якщо вони дієтичні і прості в приготуванні. Закуску з червоної квасолі можна подати як вечері або як доповнення до обіду.
У таку закуску можете сміливо додавати спеції і трави на свій смак, відмінно впишеться мелений чорний перець. Зелень теж може бути абсолютно різноманітної - кріп, петрушка, Braai. Розповідаю, як приготувати закуску з червоної квасолі з кетчупом.
- Квасоля червона - 400 грам (консервована у власному соку)
- Грецькі горіхи - 5-6 штук (ядра)
- Часник - 4-5 зубчиків
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки(EA"Maxeev »" без цукру і крохмалю)
- Крем - 4 Ст. Ложки (низькопроцентних або соєве)
- Зелень - За смаком
- Хлібці - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. З квасолі злийте зайву рідину.
Квасоля і горіхи покладіть в чашу блендера і пробийте.
Потім додайте рубану зелень і часник. Знову пробийте блендером.
В останню чергу додайте кетчуп і сметану. Пробийте до однорідної кашоподібної пасти.
Сніданок готовий! Бажано прибрати в холодильник на 20-60 хвилин, щоб просочилася смаками і ароматами зелені і часнику.
Подавайте з хлібцями. Смачного!