Закуска з беконом і крекером
(покроковий рецепт з фото)
Проста і смачна закуска, від якої ще ніхто не відмовлявся. Шматочки бекону запікаються в духовці, загорнуті навколо крекеру, а всередині таїться прошарок тертого сиру.
Така закуска і на другий день не втрачає свого смаку, залишаючись м'якою всередині і з хрусткою скоринкою зовні. Головне, що інгредієнти цієї закуски не обжаривают на сковороді, а запікаються в духовці на решітці. Що дозволяє стекти зайвому жиру і звільнити вашу печінку від непотрібного навантаження.
- Крекери - 500 грам
- Бекон - 500 грам
- Тертий пармезан - 200 грам
1. Розкладіть крекери на деко.
2. Посипте кожен крекер тертим сиром.
3. Обмотайте крекери слайсами бекону.
4. Поставте закуски в розігріту до 120 градусів духовку.
5. Засуха закуски, наприклад, 2 годину.