Закуска в грибних капелюшках
(покроковий рецепт з фото)
В цьому році я вирішила здивувати своїх близьких на Новий рік. Зробила кілька нових закусок, які не тільки смачні, але і красиві. І цей варіант точно вдався. Він вам теж сподобається, читайте!
Я описала, як приготувати закуску в грибних капелюшках. Начинка до болю вам знайома: крабові палички з майонезом і сиром. Але ви можете на цьому не зупинятися. Наприклад, спробуйте шинку, бекон або просто ковбасу. Страва подається в теплому вигляді разом з салатами. Прикрасьте гриби за своїм смаком.
- Крабові палички - 450 грам
- Твердий сир - 450 грам
- Білі гриби - 30 штук
- Зелена цибуля - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 7 зубчиків
Гриби промийте, видаліть з них ніжки.
Тепер зробіть начинку. Дрібно наріжте цибулю.
На дрібній тертці натріть сир, крабові палички і часник.
Потім перемішайте цибулю з натертими продуктами і майонезом.
Потім нафаршіруйте начинкою гриби. Викладіть їх на деко.
Запікайте закуску при 180 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!